JUU SANOM 4x4 PICK UPIN KOROTUKSESTA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja dustez, 29.11.2004.

  1. dustez

    dustez Gearhead

    juuh pitäs nostaaa tollsen 4x4 1500 chevy pick upin koria aattelin joku neljäkytä milliä onko siinä muuta ongelmaa kun neliveto vaihde keppi jos jollain on koke musta niin kertokaa, nii ja kestääkö tollanen nylon :lol:
     
  2. jusssi

    jusssi Gearhead

    Ei kai siinä sen 4x4-kepin kanssa pitäs tulla mitään ongelmaa.Mulla on omassa 3" korottava performance accessories sarja,sen asentajan mukaan se oli aika helppo homma,kaikki tarvittava sälä tuli mukana.Sitä sarjaa on myös 2" korotuksella.
     
  3. dart69

    dart69 Gearhead

    Suurin ongelma siinä oli vanhojen pulttien aukisaaminen, varsinkin lavan kiinnityksistä. Vaihdevivustossa piti tankoa vähän jatkaa että sai säädöt kohdalleen. 4x4 vivusto meni muuttamatta. Ohjausniveleen piti myös pistää jatkopala ja tankin täyttöputkea jatkaa. Kyllä nylon kestää kun tekee tarpeeksi isolla halkaisijalla palika, mutta valmiissa sarjassa tulee pultit, palikat, ohjausnivelen jatko ja puskurinkorotus palat mukana joten on paljon vaivattomampi. Pistin just Ramchargeriini 2" korotuksen korin alle, homma oli helppo kun vaan sai ne vanhat pultit ensin pois. Ei tarvinnu muuttaa kun ohjausnivel ja 4x4 vivusto. Ja pulttikaupassa sai juosta pariin otteeseen. Kun vielä oli puskurit heitetty jo valmiiksi mehtään, niin ei tarvinnu niitäkään mulkata.
     
  4. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    3" performance accessories on minkä putkan tuote? Jotta RP:stä löytyis hintaa..
     
  5. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

Kerro tästä muillekin!