juustohöylä merkkuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 15.8.2003.

 1. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Joo se on tää Keravan kollien kiertopalkinto :grin: Ollu jo iät ja ajat täällä. Ei mikään uutinen. Tosin nyt auto on kuulemma myynnissä kun J. osti uuden lelun...
   
 2. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  "Itäkeskuksessa on parkkipaikalla kauan seisonu 1966 Mercury Park Lane "Breezeway". Tummansininen."

  Onkohan sama auto? turkoosinvärinen, siinä Esson lähellä parkkihallissa jököttää, ja on jököttäny pitkään
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei jökötä parkkihallissa eikä oo turkoosinvärinen. Auton sisällä on roinaa ja runko on väsähtäny, eikä kilpiä. Etusäleikkö on toisesta autosta, muistaakseni ehkä -65 Mercurysta. Kyseinen auto on ollu siellä täällä aina myytävänä, esim. Kaijalaisella Nummelassa. Yx äijä sano vuonna -90 Forssassa, että rekisteriotteessa lukee -67.
   
 4. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Muistaakseni yksi tämmönen juustohöylä merkkuri on kuopion maaseudulla yhden talon pihassa tai oli ainakin vuosi sitten. Se oli väriltään musta. Kuopiossa on muuten yksi 64 Marauder 2d ht. Samasta autosta on kuva veekasin kuuskyt luvun extrassa. Lisäksi kuopiossa on A-Vakuutusen seinällä kuvia Fordin liikkeestä vuodelta 66.
   
 5. makke

  makke 1st gear

  Kaveriki kertoi juuri viime lauantaina, että hänen '63 Monterey "juustohöylän" saa laittaa myyntiin.
  Ajokuntoinen ja käsittääkseni rekisterissä ja leimassa.
  Auto on Tarvasjoella Turun lähellä.
  hintapynnti 5000 eur.

  Jos jollain on kiinnostusta ko. autoa kohtaan laittakoon vaikka mulle privaviestiä ja homma etenee.
   
 6. perkele

  perkele Gearhead

  se toinen niistä tuusulan autoista on se speden elokuvissa näkynyt yksilö (musta)sen omisti aikoinaa minkkitarhan pitäjän poika. jäi niille sijoilleen kun pojalta loppui innostus/taito.siitä sen pelasti ilmeisesti tuusulassa asuva kaveri,ellei siinä välissä ollut joku muu.on kuulemma purettu paljon ja osia pöllitty/hävinnyt mutta kuulemma siitä tulee vielä auto (joskus)
   
 7. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Salossa on ollut pitkään valkoinen 66? Breezway.Liikenteessä muistaakseni tonne 90-luvun alkuun,nyt samalla omistajalla unohtuneena osina tallissa.Tää on vanhoja salolaisia *raggariautoja* vaalean punaisena,kunnes nykyinen omistaja osti sen ja maalas valkoiseksi.Täst autosta on ihan mukavia reissumuistoja..samaan aikaan tää pyöris se Makken tietänä musta koskelainen mörkki.
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  Perkele kirjoitti, että toinen niistä tuusulan autoista ois se minkkitarhan merkkuri, mut ei kyllä oo, koska se auto on mulla. Eli se "X-Paroni" leffassa näkynyt `64 Park Lane.
  Eli jos se Tuusulan autokin on ollu Speden leffassa, ni sen täytynee olla `66 Park Lane, joka oli "Jussi Pussi" elokuvassa.
  M.K.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vilahtaa myös elokuvassa "Seitsemäs Veljes"
   
 10. perkele

  perkele Gearhead

  taisin sekoittaa kax eri autoo....sorry
  se jota tarkoitin on tai oli siellä vähämuorissa...... yhen tutun serkku omistaa sen ja tiedän kuka siitä on vohkinut niitä osia...mm kaikki sähkömoottorit
   
 11. jt

  jt 3rd gear

 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  No jopas!!! Perkeleelle tiedoksi, et mä oon juuri se sun tutun serkku. Oispa hauska kuulla, että onko se tosta romustani osia pölliny tyyppi juuri se ketä epäilen??? Ja huvittaskohan häntä palautella niitä joskus?
  M.K.
   
 13. perkele

  perkele Gearhead

  viittitkö vihjata ketä epäilet.......niin katotaan osuitko oikeaan
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  No en taida viittiä sen enempää arvailla... Osaatko sanoa, että onko noita osia vielä olemassa sillä tyypillä kuka ne sillon haki?
  M.K.
   
 15. perkele

  perkele Gearhead

  siitä tapahtumasta on jo niin paljon aikaa etä en tiedä onko niitä osia enää sillä ja kyselemään en oikeen viittis......ettei rupee epäilemään mitään (käy muuten kans näillä sivuilla mut ei triedä mun tunnusta) olikos se niin että tää sun autos seisoi siellä minkkitarhan pihalla????
  tai lähetä vaikka yksityisviesti niin ei tarvii kaikkien lukea näitä

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: perkele 2003-10-15 18:12 ]</font>
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  katso yksityisviestisi perkele.
  M.K.
   
 17. Esaa

  Esaa Gearhead

  Jussi pussi tulee juuri nyt telkkarista, onko muuten sama auto mikä nettiautossa?
   
 18. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  No nyt on vanaha keskustelu kaivettu esille. Pisteet siitä.
   
  Catiska, Jussi289 ja Kalu tykkäävät tästä.
 19. fårdisti

  fårdisti 1st gear

  mulla oli -66 breezeway -80luvun alkupuolella. punainen ja valk. katto, oli ollut alunperin vihreä tai tummansininen,
   
 20. Catiska

  Catiska Gearhead

  Miten se sitten eroaa -57 ja -58 Turnpike Cruisereista? Katon C-pilarit on taaksepäin kallistetut ja takalasi vakiona mallia Breezeway.
   

Kerro tästä muillekin!