Juutuubista bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Meca, 3.9.2006.

  1. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

  2. 66monaco

    66monaco Gearhead

    perskeles, tää onkin se leffa mitä oon miettiny, et mikäköhän on se leffa mitä tuli mukulana katottuu vhs:ltä! :D faijan nauhoituksia, oli vaan tää kaahaus pätkä jonkun kassun lopussa! :D
     
  3. 66monaco

    66monaco Gearhead

  4. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

  5. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Aivan kyllä kameli riittäisi ja sekin yksikyttyräinen :rotfl: :rotfl:
     

  6. :rotfl: Alkuhan näytti samalta kuin yks lemillä perunalaarien eessä kuvattu video mut sit huomasin et civicissä onkin käkkäri jumissa...ja aika sitkeessä näköjään ,mutta kovasti tuo ähl..mi sitä koitti herkistellä :poff:
     
  7. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    V.iT.U mitä idio...eikq siis mielettömiä noi ähl...eiku etnisesti erilaiset onkaan. Keskellä vilkasta liikennettä...GTA:ta ja vastaavia länsimaisia hapatuksia on tullu varmaan seurattua...Me emme ummarra.
     
  8. PauliP

    PauliP 1st gear

  9. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead


    ... aivan uskomatonta.. kokoajan ootin että kohta joku jää alle, ja jos noi jampat ei olis ollu noin vikkeläkinttusia nii varmaa olis jäänyki alle, aivan idiootti jätkä :S
     
  10. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Parasta antia on se kun roikkuu oven karmissa kiinni ja auto hyppää baarijakkarasta muuttaen suuntaa! taitaa siinä joku bambukatoskin romahtaa!! Aika hyvin kuitenkin ottaa tilanteen haltuun! Ottaen huomioon rodun!! :poff:
     
  11. XVD

    XVD Gearhead

  12. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

  13. XVD

    XVD Gearhead

  14. RB-440

    RB-440 1st gear

  15. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

  16. scfcc

    scfcc 1st gear

  17. bootsi

    bootsi Gearhead

    Mitä jos tuolle kansalle avattais vielä viinahanat. :eek:
    Eikös se ole noilta rättipäiltä, kielletty aine?
     
  18. bootsi

    bootsi Gearhead

  19. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Kyllä hevosen pierusta vapautuu niin paljon hiilidioksidia ilmakehään että sellaisen omistamisesta pitäisi laittaa käyttömaksua normi henkilöauton verran vuoteen! Autohan ei saatuta kun sillä ei ajeta mutta hevonen pieree tallissakin! sitä paitsi haittavero autoa käyttäessä maksetaan polttoaineessa!
     
  20. jabala

    jabala 1st gear

Kerro tästä muillekin!