Jyväskylän (+seudun) Cruisingit 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 8.4.2012.

  1. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Tullaan paikalle vaikka kurkku on niin saatanan kipeä ja keltasta limaa tullut eritettyä koko yön ja jatkuu vaan. Pysykää kaukana niin ette saa tartuntaa... Pakko se on tulla silti, kun kerran vuodessa ja eka kertaa pitäis osallistua. Huh... Kohta pitää lähteä paikalle. Jos yrittäis jotain teetä tai jottai juua. :mad:
     
  2. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Tana kele ja sviddunääs... :mad: :mad: :mad:

    Laukaassa oltiin tulossa mutta kun ei kestäny nelikossa pyöränpultit... Voi p4ska mikä vehe...
     
  3. 0132

    0132 Gearhead

    Siellä tuli kirkkopuiston laidassa seisottua kun oma elky ei kerenny toimivan laturin puutteen takia karkeloihin. Ois ollu sitten ees yks muun sukupolven camino kun noita uusimpia. Jos sitä sit yrittäis tuonne 11.5 keretä.
     
  4. raggar

    raggar 3rd gear

  5. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Mutta missä viipyy raggarin kuvat? :D

    Oli muuten ihan mahtavaa ajella sen punavalkosen Caminon perässä... Päästeli sellasia voimasavuja että huhhuh! :D Ja hais ihan palaneelta muovilta. Mitä lie oli tankkiin tungettu.. :D
     
  6. jarf77

    jarf77 3rd gear

    Kyllä muuten pelotti ajaa fiiatilla ton Ramin edessä.

    Niin ja suur kiitos crisingin järjestäjille. :D
     
  7. HRTP

    HRTP Gearhead

    ja tuo RAM ei ole omistajansa mielestä edes vielä tarpeeksi korkea :eek: :rotfl: Omaan vastaavaan takatuuppariinkin verrattuna se on Korkea :lol: Mutta cruisinki oli taas pitkästä aikaa mahtava päästä kokemaan omalla jenkillä eli kiitoksia täältäkin suunnalta järjestäjille :D
     
  8. raggar

    raggar 3rd gear

    Kuvia tulee kohtapuoliin.

    Se punavalkonen gambina on tatsunin turpotiiselillä.
     
  9. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Olipas hieno cruisinki :D
    Tällä kertaa reitti toimi hyvin ja letka pysyi kasassa. Osanottajia oli uskomaton määrä. Kelikin suosi.
    Kiitos ja iso hali järjestäjille!

    Jos jotain tästä haluais vielä parantaa, niin jotenkin kun sais ton Prisman parkin rajattua pelkästään harrasteautoille, niin olis vielä mukavampi tapahtuma.
     
  10. J-J

    J-J 1st gear

    Kyllä. Hieno ruisinki, mutta molempien päitten parkkipaikat pitäis rajata... Vaikeeta löytää paikkaa varsinkin jos tulee viimeisten joukossa..
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikös siellä ainakin yksi '59 ollut?
     
  12. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Varttia vaille kaks ajettiin Prisman ohi niin siellä ei ollu kun muutama auto siellätäällä. Päätettiin sitten käydä pyörähtämässä vielä keskustassa ja käytiin syömässä 41,50€ arvoinen grillimakkara (makkara 1,5€ + parkkipirkon pikavoitto 40€).
    Vähän ennen puolta kolmea sitten suunnattiin takasin Prismalle niin eihän sinne meinannu mahtua enää parkkiin :eek:
    Paikka lopulta löytyi mutta koko aluetta ei edes ehditty kiertää läpi kun letka suuntasi jo kaupunkiin.

    Hieno tapahtuma kyllä, ja ehdottomasti ens vuonna uudestaan. Jos vaikka vähän aikasemmin vääntäytyis paikalle seuraavalla kerralla :)
     
  13. 0132

    0132 Gearhead

    Nyt kun sanoit niin olihan siellä! Tämä unohus menee kyll vappuaaton juhlinnan jälkeisen olotilan piikkiin.
     
  14. Substitute

    Substitute Gearhead

    Mistä näitä harrasteautoja oikein ilmaantuu?
    Kyllä oli hienosti väkeä liikenteessä, kaikkien aikojen Jkl Wappucruising. Muutama kolarikin taisi sattua mutta ihan vaan normiliikenteessä.
    Kiitokset Jyrkille ja Markolle sekä muille järjestäjille.
     
  15. raggar

    raggar 3rd gear

  16. PS2009

    PS2009 1st gear

  17. raggar

    raggar 3rd gear

  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Huomasko muuten kukaan muu keskustassa cruising-lenkin varrella "yleisössä" olleita kahta alle 10v poikaa, jotka näytti autoille peukkua ylös tai alas päin?
    Hitto että repesin kun meitin edellä meni joku mersu ja sen edellä perus käyttökulkine-bemari. Bemmille näyttivät peukaloita alaspäin, meselle ja meitin Dodgelle tuli peukut ylöspäin. Suoraa palautetta :lol:

    Perus käyttikset tarttis kyllä saada parkkikselta pois, liekkö sitten ikinä vaan mahdollista jokaista peruskotteroa saada pois sieltä... Itsellä pisti silmään yksi hopeanvärinen uudehko farkku-mersu jonka bongasin n. puolen tunnin aikana parkista useammasta paikasta Prisman pihaa, jannu taisi cruisailla pihaa kiertävässä letkassa ihan lämpimikseen?

    Kaikenkaikkiaan onnistunut tapahtuma silti, ainahan jotain parannettavaa pitää jäädä tuleville vuosille :)
     
  19. raggar

    raggar 3rd gear

  20. Mr J

    Mr J Gearhead

    Olipas tosiaan hieno cruising! Kiitos järjestäjille, liikenteenohjaus toimi hyvin ja Palokan päässä parkkialueen rajaaminen harrastepeleille oli mainio parannus! Sääkin oli mukavan aurinkoinen, mielummin vähän viileää ja kuivaa kuin lämmintä ja sateista. Eipä tosin tuo lämpökään ois haitannut...

    Tyytyväinen täytyy myös olla kun aikamoisen säätöhässäkän ja maanantaisen katsastusjännityksen jälkeen auto toimi kuin ajatus. :) Ja kun vauhtiin pääsin, niin hurautinpa vielä lämpimikseni cruisingin jälkeen tollasen vajaan 300 km:n reissun Snadiin hymy korvissa. :D
     

Kerro tästä muillekin!