Jyväskylän Vappu Cruising 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PS2009, 1.5.2014.

 1. PS2009

  PS2009 1st gear

 2. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Komeita kuvia kuten tavallista. Jokunen auto oli letkassa, tosin harrasteajoneuvon määritelmää tunnutaan soveltavan vuosi vuodelta väljemmin. Ruosteinen 90-luvun Mersu tai autoliikkeen esittely-Audi ei nyt ehkä ihan siihen mene minun mielestä. Mutta "oikeistakin" harrasteajoneuvoista alkaa kohta amerikan jenkit olemaan vähemmistössä vaikka Volkkareillakin oli omat kemunsa. 2 tuntia meni reitillä, josta ensimmäinen puoli tuntia siihen että pääsi parkkipaikalta tien päälle. Terrran pihaan ei viitsinyt edes yrittää.
   
 3. Topias74

  Topias74 Gearhead

  Mun mielestä tämä "harrasteauto" käsitys on vähän karannu lapasesta! Sanokaa muut mitä hyvänsä! Perinteinen jenkkien vappucruising on enemmänkin eurojen autonäyttely! Letkat alkaa muodostumaan jo liian pitkiksi ja liikenne puuroutuu täysin! Taitaa aika moni jo jättää kyseisen ajelun väliin ihan tuon takia. Kyllä sen ymmärrän että muutkin haluaa autonsa näytille, ei muutakuin sopimaan toisia letkoja ja aikoja, onhan siinä koko päivä aikaa. Mua ainakin sylettää 2 tunnin matelu. Ensi vuonna EHKÄ mukaan.... :rotfl:

  Komeita kuvia kumminkin. 8)
   
 4. Substitute

  Substitute Gearhead

  Reitin varrella riittävästä väkimäärästä päätellen tää on kyllä ihan oikeaa Vappuperinnettä nykyään. Minäkin skippasin sen Terran parkin tänä vuonna, eihän tällanen harrasteautomäärä mahdu enää mihinkään ilman jonotuksia.
  Mutta hieno tapahtuma taas kerran.
   
 5. ramair4

  ramair4 1st gear

  Hyvä cruising kokonaisuudessaan. Hienoa kalustoa liikenteessä ja oli ilo olla mukana vaikka nyt ei ollut jenkki alla. Tänä vuonna oltiin jaguarilla ja tuntui, että ulkopuolisena oltiin (ehkä liian tavallinen, mutta niin on nämä hakatut ja mataksi maalatut farmaritkin). No jokainen tavallaan ja ymmärrän heitä :rotfl: hyviä kuvia ja niitä kiva katsella...
   
 6. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Melko isollaan rupeaa olemaan tää cruisinki,toisaalta hyvä mutta tulee tietysti näitä liikenne ja parkki onkelmia,lisäksi varmaan pientä säätöä tarviis noiden katsojien ajoneuvojen ohjailuissa?
  Mutta kalusto oli kyllä kovatasoista,laidasta laitaan,itse tykkään kun on sekaisin monenlaista kalustoa.
  Linkissä omia räpellyksiä :lol:

  https://picasaweb.google.com/117393394980425213366/1514WappucruisingJyvaskyla
   
 7. rane58

  rane58 Double Gearhead

  ^-Ei näkynyt kuvat...? :oops:
   
 8. Nokileka

  Nokileka 1st gear

  Parkkikselle oli tunkenut liikaa katsojien autoja. Jokaisen pitäis ymmärtää,että ne "normiautot" vietäisiin jonnekkin sivummalle parkkiin pois tilaa viemästä.Viimevuonna taisi olla joku liikenteenohjaus sisääntulossa,joka pikkasen karsi kalustoa..Miten kukakin mieltää harrasteauton..? Euroista nyt esim. Mersun w124 ei oikein tuunnu harrasteautolta vaikka ekat alkaa olemaan museoiässä,mutta taas oikein siisti w123 alkaa sitä olemaan,kun niitä ei enää paljoa ole. Tontilla oli kyllä paljon hienoja laitteita kautta linjan jenkeistä idän ihmeisiin.
   
 9. 0rs0n

  0rs0n Gearhead

  Samaa mieltä et katsojien autot pois parkkikselta, eikä niitten tarvi väkisin tunkea mukaan kulkueeseen. Siellä muutenki ahasta. Mut aika hyvin toimii kumminkin tuo liikenne ohajus, Siitä hatun nosto.

  Hienoa kalustoa oli kyllä liikenteessä
   
 10. 0rs0n

  0rs0n Gearhead

  Laskiko kukaan paljonko oli kalustoa liikenteessä? (noin)
   
 11. Buick55

  Buick55 Gearhead


  Mikähän kumma kun omalla koneella aukeaa?
  Vaihdoin kokeeks toisen linkin,toimiikohan?
   
 12. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Ei toimi vieläkään -> Pahoittelut, sivua ei löytynyt.
   
 13. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Ai, no olisihan tuo 30v vanha hiluxi sitten mahtunut joukkoon...

  En vaan kyllä itse sitä nyt miellä harrasteeksi ja tuo ainut ehkä harrasteajoneuvoksi luettava kulkine ei nyt taas kerran ole ajokunnossa, niin jätin suosiolla väliin.


  Muuten, tuossa sivulla 2 on tuo Fargo D500 paloauto. Oliko siinä vanhoja palokuntatunnuksia tai onko kenelläkään sen historiasta tarkempaa tietoa? Nuohan on käsittääkseni aika yksilöllisesti koritettuja ja tuo yksilö näyttää justiin samalta (yläosan valkoista maalausta lukuunottamatta) kuin isällä ollut Fargo D500:
  [​IMG]
  Olisihan se hienoa, jos olisi päässyt pitkän uinumisen jälkeen takaisin tielle.
   
 14. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Uusi yritys,näkyykö?
   
 15. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Farco on Uuraisilla,ettei ole ollut ihan alunperinkin siellä sammutusautona, juuri MR-tarkastettu?
   
 16. T5

  T5 Gearhead

 17. TwistOla

  TwistOla Gearhead

  No ny näkyy!
   
 18. moottori-hannu

  moottori-hannu 3rd gear

  Kahden jälkeen jo niin täyttä kaikenlaista taviskalustoa joten auto parkkiin pesukadun lähelle ja kävellen tsekkaan kalustoa. Näistä asetelmista ei viittiny V-8:a alkaa tunkeen cruisinkiin euro/japsikikkareiden puristuksesta -että näin vuonna 2014
   
 19. Woodpecker

  Woodpecker 2nd gear

  Parina edellisvuotena olin mukana letkassa
  Nyt tyydyin seuraamaan penkalta
  Mukavampi oli jutustella kavereiden kanssa penkalla kuin madella letkassa
  Sitä paitsi 4-gen f-body oli nytkin niin hyvin edustettuna että ette jääneet mistään paitsi vaikka en mukana ollutkaan

  Edellisvuonna suunnittelivat eräällä merkkifoorumilla liittymistä letkaan useamman auton voimin
  -Koetin vähän toppuutella; näitä perus farkkuja näkee päivittäin liikenteessä, parkkikksilla ja huoltamoilla
  Suuttuivat mokomat kommenteistani :eek:, mutta älysivät jäädä pois letkasta

  Älyä toivoisin näille muillekkin "arkiautoilijoille"
   
 20. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Nyt näkyi BUICK55 hienot kuvat..! :D
   

Kerro tästä muillekin!