Jyväskylässä tallipaikka avautumassa keväällä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Swinger, 3.2.2006.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

    Jees, eli Jyväskylässä olis avautumassa tallipaikka keväällä ehkäpä jopa kaksi joten uutta verta ja intoo tarvittaisiin vanhojen patujen tilalle :rotfl:

    Harraste autolle rakentelu paikka, erillinen tavaran säilytys paikka samassa tilassa, tallissa myös " heittopaikka " korjauksille jossa pesumahdollisuudet. Painepesurit ja systeemit käytössä.

    Työkalujakin tallilta löytyy ja osien pesukone " Teijo " vai mikä vitun keijo olikaan myöskin löytyy odottamassa uutta pyörittäjäänsä.

    Tallipaikkaa vois tiedustella numerosta 0505251512.
     
  2. Jebee

    Jebee 1st gear

    Tallipaikasta..

    Missäs päin tallipaikka sijaitsee? Ja paljos on vuokra? Olisin kiinnostunut jos saisin tietää edellisiin kysymyksiin vastaukset.. kiitos.
     
  3. Swinger

    Swinger Gearhead

    Talli sijaitsee " kuuluisalla " myllyjärven alueella. vuokra on 105e / kk joka sisältää tallipaikan, heittopaikan käytön, paineilman joka ei lopu kesken, lämpö, jota riittää loputtomiin :D vedet ja sähköt jne..

    Soitteles nii kerron lisää tallista ja voithan toki tulla tutustumaan paikkaan :)
     
  4. Swinger

    Swinger Gearhead

    Yhteyden ottoja odotellaan...
     
  5. Jebee

    Jebee 1st gear

    Sori kun en oo kerennyt ottamaan yhteyttä.. enkä vielä taida ottaakkaan.. otan sitten yhteyttä kun olen jutellut kavereitten kanssa asiasta tarkemmin. Ilmotan kyllä jos paikkaa haluan tulla katsomaan. Kuinka iso paikka on?
     
  6. Swinger

    Swinger Gearhead

    Yläkertassa on neliöitä vissiin jotain 180 ja alakerrassa on neliöitä jotain about 100. Soittele ja tuuhan katsomaan se ei maksa mitään :rotfl:

    Tosissaan yks paikka aukee varmasti keväällä ku eräs tallilainen rakentaa omakoti talon jonne tulee hänelle autotallit ja vermeet. toinen paikka voi olla kanssa avautumassa, mutta se on viel epävarma.

    Tallissa tällä hetkellä 3moparii ja yks 50luvun mercedes, volkkari " rataauto " :D ja täys entisöinnin kokenut corona tms.
     
  7. Jebee

    Jebee 1st gear

    Eli talliin mahtuu parikin autoo kerrallaan? :D
     
  8. Swinger

    Swinger Gearhead

    Tjuu.. pari pientä amerikan paskaa sinne mahtuu :rotfl: Ensimmäinen ja varma tallipaikka on varattuna tällä hetkellä, mutta toinen jos vapautuu odottaa ottajaansa. Joten JeBeli Jabeli ottelee yhteyksiä nii päästään ihmettelee asiaa lähemmin.
     

Kerro tästä muillekin!