K-car:in vilkku keljuilee :(

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jaskajokunen, 15.1.2003.

 1. jaskajokunen

  jaskajokunen 1st gear

  joo on tuommoinen puolimoottori STW (plymouth aries / dodge reliant) kattastusmies alkoi kiukuttelemaan kun vilkku ei jää päälle-asentoon vaan sitä pitää sormenpäällä pitää kääntymisen tms ajan :smile: Lisää kuulemma onnettomuus riskiä kun joutuu keskittymään siihen vilkuttamiseen :grin: No autossahan on automaatti eli voisin vaikka jalalla vilkuttaa jos niikseen tulee, mutta en alkanut kiukuttelemaan kun oli huono omatunto helmakoteloiden suhteen :wink: Leima jäi saamatta ja pitäis korjailla vilkku kuntoon kuukauden sisällä. Irroitin ratin ja siellähän ne lipsukkeet oli ihan päälimmäisenä ja kaikki ihan ehjinä, siis ei mitään ollut katki tai rikki. Siitä muovinpalasta jonka taakse vilkku jää "pitoasentoon" näyttäisi olevan kulmat hiukka pyöristyneet mutta muuten ok! Nyt se koko tarinan kysymys : millä kotikonstilla saisi fiksattua vilkut kuntoon ? uusi monikytkin-setti maksaa taivaita ja kun tuo auto maksoi 2 vuotta sitten alle 1 Kmk ei viitsis hirveitä summia investoida. SWT ei pystynyt auttamaan !

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jaskajokunen 2003-01-15 16:25 ]</font>
   
 2. jaskajokunen

  jaskajokunen 1st gear

  Vastaanpas nyt itselleni :smile: Jeps olin jo tilaamassa jenkeistä 37$ kyseistä osaa, mutta aattelin kokeilla vielä kotikonstia ja liimasin cd-kotelon kannesta sahaamani palasen sinne vilkun kytkimen päälle ja jopas toimii !

  ps. leima tuli ja inssi ei edes tullut pihalle tarkistamaan vilkun toimintaa :sad:
   

Kerro tästä muillekin!