Kaamos Jamit Järvenpäässä perjantaina 16.11.2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RB-440, 2.11.2007.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Metso Paperin Musiikkikerho järjestää Kaamos Jamit Järvenpäässä perjantaina 16.11.2007, ravintola Swengin Vintillä, osoitteessa Myllytie 2. Tilaisuus alkaa musiikilla klo 21:00, ja varsinaiset esitykset alkavat 21:30.

    Tilaisuudessa esiintyvät Metso Paper Järvenpään musiikkikerholaisten omat bändit OptiTones, Keep It Simple ja Roadside sekä yrityskisaan osallistunut ryhmä "Paperitiikerit."

    Illan aikana tullaan kuulemaan ikivihreitä, swingiä, vähän bluesia, syviä tunteita ja raakaa rokkia.

    OptiTones tuo iltaan ikivihreät, swingin ja bluesin. Yhtyeessä soittavat pianossa Lars Andersson, bassossa Kari Silen, sähkökitarassa Kari Leminen ja rummuissa Harri Haavisto, solisteinaan Heikki Tuomela, Ritva Natunen ja Mervi Djerf.

    Keep It Simple kokoonpanolla Juhani Toppari (sähkökitara & laulu), Arto Makkonen (bassokitara & laulu) ja Harri Haavisto (rummut) sekä Kari Leminen (sähkökitara) Roadside yhtyeineen hoitavat loppuillan rokkipoljennon.

    Sisäänpääsy ja Kaamos Jamilippu Swengin Vintille maksaa 5 euroa + narikkamaksu.

    Huom: Klo 19:00 alkaen on tarjolla illallinen, johon on rajoitettu määrä illalliskortteja (Hinta 20 euroa), joita myydään vain ennakkoon. Illallinen tarjotaan seisovasta pöydästä ja se sisältää mm. rosollia, silliä, kinkkua, keitettyä perunaa ja lanttulaatikkoa. Illallisruokajuoma 1 kpl(viinilasillinen/olut/siideri) sisältyy hintaan. Illalliskortteja myyvät Mervi.Djerf @metso.com, Ritva.Natunen@metso.com ja Kari.Leminen@metso.com. Illalliskorttien myynti loppuu maanantaina 12.11.
     

Kerro tästä muillekin!