Kaasupulloa migille lainax PK-seutu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja chevy76, 29.4.2009.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Nyt alkaa olla jo kiire. Piti vani saada vapux ajoon, mut leimasetä oli erimieltä. Löysi lattiasta pari reikää ja hylkäsi katsastuksen, mut niitä reikiä löyty loppujen lopux kymmene,kun pohjavanerit otti pois.. :eek: Sen siitä saa kun autoa seisottaa ulkona. No mutta kuitenkin, reiät on leikattu ja osa paikoista tehty, mutta kun piti hitsata, niin tallin kaasupullo olikin lainasa, eikä sitä tähän hätään saa takasi. Olisiko kellään huomisesta alkaen viimeistään maanantaihin saakka lainata Migille kaasupulloa? Tietysti korvauskin maksetaan..PK-seudulta tai klaukkala / Nurmijärvikin käy..

    0451233876 / Pexi
     
  2. motsuc

    motsuc 1st gear

  3. chevy76

    chevy76 1st gear

    Kiitos..Tuokin auttaa, mut en nyt löydä googlettamallakaan konevuokraamojen sivuilta, että kuka vuokraa..Osaisiko joku sanoa suoraan jonkun firman mistä aamulla heti käydä kopasee tuollasen pullon mukaan pariksi päiväksi..?
     
  4. chevy76

    chevy76 1st gear

    No soittelin Agalle ja sieltä tarjottiin 4päivän vuokra ajalle 10kg pulla hintaan 62e..Halpaa kuin saippua..No mutta yli 400 viestin lukijasta yksi sentään tarttui puhelimeen ja kävin pullon hakemassa ja kovalla kiireellä eilen ennen cruisingeja suurimman osan reijistä paikattua.. Vielä jäi SU/Ma pari pientä reikää paikattavaksi.. ;) SUUUURI kiitos eräälle palstan vakiokasvolle.
     

Kerro tästä muillekin!