Kaasutinexperttiä kuopiossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Polara, 20.7.2005.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Onko niitä kuopiossa, tai lähialueella? On tuommonen edelbrokki ja pitäs joku tolkku saaha siihen, kun ei oikein oo lapasessa se neulojen ja suuttimien kanssa vekslaus!? Niin ja onhan siellä niitä erivärisiä jousiakin p..r..e!

    p.s. En sitten hae ketään ex-perttiä, vaan jotain jolla olis se homma hanskassa(expertti)!



    -Jarno-
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    no kuvaileppas millainen ongelma sulla sen kaasarin kanssa on niin katotaan :-? onko se kaasari uus vai vanha?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei siinä mitään perttiä tarvita,jos sulla kone on kunnossa ja sytty kohdallaan niin sen saa kyllä pelittään 8)
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    jos topsauttaa kaasarissa kun kiihdyttää(menee laihalle)niin vaihda jäykemmät jouset neulojen luistien alle,luistit löydät kaasarin kurkkujen vierestä kaasarin yläosasta,löysäät torx ruuvit,käännät pienet läpät sivuun.ne jouset työntää ne neulat ja luistit ylös,sen jousisarjan saat esim.us partsista ja ne kyllä varmasti neuvoo.eikä maksa montaa euroa,harvoin niitä suuttimia ja neuloja tarvii vaihtaa :mad: :soosoo:
     
  5. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Niin ja jos ei heti ole jousisarjaa saatavilla niin sen saapumista odotellessa voi noita jousia koittaa venyttää varovasti, ajaa saman asian kuin jäykemmät jouset. Huom sen venytyksen kanssa saa olla sitten varsin tarkkana ettei käy niin että neulat on kokoajan auki...
     
  6. Polara

    Polara Gearhead

    ...No kone on kyllä kunnossa ja sytty kohillaan, mutta en ilman suuttimia taijja sille mitn, että kiihdyttäessä heittää laihalle! Tasasessa ajossa toimii hyvin, mutta kun polkasee niin booaa ja korkeemmilla kierroksilla paukkaa...
    Ja eihän ne suuttimet paljoo maksa, mutta mistäpä joku tietää sanoa että tarviin just tietyn kokoiset neulat ja suuttimet!!! Sitähän ei tiedä kun kokeilemalla ja kokeiluun tuskin riittää kaks ylimäärästä neulaa...
    Jonkunverran perehdyin tuon säätöihin, kun luin semmosen kotimaisen "oppaan" säätämisestä.

    Niin se kaasari on ihan uus edelbrock ja kone 440!

    Eikä se moottori siitä autuaaksi tule, että jos on säädöt vituillaan niin heti vaihdetaan uus kaasari!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    tarkoitin vain että onko se kaasari potattu vai vielä ihan pilaamaton :rotfl: no joo mulla on ollut näitä kaasareita erilaisissa komboissa ja aina oon saanut ne pelittämään,mutta koskaan ne ei oo toimineet suoraan paketista,aina on ollut juuri sun kuvaamas häiriö :eek: aina oon joutunut vaihtelemaan niitä jousia.tilaa siihen kaasariis carterin jousisarja,nimen omaan sellainen jousisarja jossa on mustat eli jäykimmät jouset ne on muistaakseni 10hg:n jouset.niillä saat ongelmas kuriin ilman mitään perttejä :lol: jollei sitten kaasaris oo 600cfm jos on niin kaasaris on isolohkoon auttamattomasti snadi :odroll: ps kokeile vielä aikastaa syttyä 2-4 astetta
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    eikä se kaasari experttikään välttämättä sua autuaaksi tee.ne ruuvailee pari tuntia,ja kas sullahan menikin säätösarjan hinta valohoitoon ja ne sanoo laihalla se on.ei niillä välttämättä oo hyllyssä niitä jousia ja neuloja :eek: edelbrockilla on kyllä saatavissa säätö sarja,jossa tulee kaikki neulat ja jouset ja suuttimet,lisäksi tulee vielä hyvät säätö ohjeet :soosoo: jos kaasaris on oikean kokoinen tohon koneeseen eli 750cfm niin et tarvi kuin jousen vaihdon :argue:
     
  9. Polara

    Polara Gearhead

    Niin no kaasari on niinkun sanoin ihan uusi ja räpeltämätön! Ja sen koko on 750cfm!

    Jousisarja tilattu! Jospa se sillä asettus! Niin epäili se myyjäkin, että niillä jousilla sen saa toimimaan!
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    toivottavasti tilasit sen cartterin jousisarjan,nimittäin edelbrickin vastaavassa ei ole niitä mustia jousia :eek: jos koneessas on vääntönokka voisit juuri niitä tarvita.minä jouduin muuttamaan omassani aikoinaan sytytyksen ennakkokäyriä jotta sain koneen pelittämään tarkoitetulla tavalla :-?
     
  11. Polara

    Polara Gearhead

    Joo, on tulossa se carterin satsi! Eiköhän se siitä suru murheeks muutu...
     
  12. Polara

    Polara Gearhead

    Nonniin, jouset tuli, jäykemmät tilalle ja booo... Hmm, vika olikin niinkun alussa arvelin itekseni: tukehtuu/ käy rikkaalla!!! No sitten ne hepposimmat (siniset) jouset sinne, niin jo parantu. Ei oo ihan timmi vieläkään, pitää syttyyn vilkasta ja semmosta, mutta rupes jo ilosemmin laulamaan.
     

Kerro tästä muillekin!