Kaasuttimen säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Marvä, 6.5.2020.

 1. Marvä

  Marvä 1st gear

  Moi. Olikos jollakin hyviä ohjeita Carter ABD kaksi kurkkuisen kaasuttimen säätöön. Tuli toi tiiviste / suutin sarja ja hukannu ne ohjeet, jotka tuli mukana. Ihmettelin kaasutinta autosta irrottaessa, että muovisen pleitin toiselle puolen oli 4 tiivistettä päällekkäin.

  Mvä
   
 2. Marvä

  Marvä 1st gear

  No se siitä Amerikan osa paketista. Heti oli huomattavissa, että ei osat sovi. Vaikka paketti oli Carter ABD kaasuttimen ei neulaventtiilin runko, joka kierretään kohokammioon sovi. On paljon isompi. Onkohan Suomessa toho kaasuttimeen mitään, missään.
   
 3. hla

  hla Gearhead

 4. Marvä

  Marvä 1st gear

  Kyllä tossa carterissa on malli stanssattu kylkeen. Carter ABD
   
 5. hla

  hla Gearhead

 6. Marvä

  Marvä 1st gear

  Joo. Voi hemmetti. Niinpä tietenkin sain. No täytyy tehä uus tilaus. Kiitti linkistä.
   
 7. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Ei kyllä sano mitään abd.
  Sellaista ei ole tullut vastaan.
  Saattaa olla haasteellinen.
   
 8. Marvä

  Marvä 1st gear

  Joo. Tuohon carterin ABD kaasuttimeen on kahta sarjaa. Tarkempi sopivuus ( näköjään ainakin neulaventtiilin runko-osan) määräytyy kaasariin stanssatun numerosarjan mukaan. Tässä tapauksessa 2965S. Tilasin tuon kaasarin näkemättä auton mallin ja vuosiluvun mukaan. Ne täsmäsi sillon, mutta väärä paketti. No sopii siitäkin nuo tiivisteet.

  Mutta tuli mieleen onko saitilla jollain myynnissä jokin muu kaasutin. Toimiva ja hyväkuntoinen, ehkä juuri huollettu yms..
   
 9. fxsts

  fxsts Gearhead

  Kiinnostaisiko 2-kurkkuinen Carter BBD avaamattomassa paketissa, remanufactured.
   
 10. Marvä

  Marvä 1st gear

  Moi. Muistaako kukaan suomeksi kerrottuna, miten polttoainepinnan s äärö on järkevintä tehdä. Kaasarin tosiaan tuo Carter ABD kaksi kurkkuinen. Onko jokin mitta vai ihan testillä saako tarpeeksi/tukehtuuko?
   
 11. 63S88

  63S88 Gearhead

 12. Marvä

  Marvä 1st gear

  Joo thänks..
   
  63S88 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!