Kärjellinen jakaja --> kärjettömään...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Smokend, 3.4.2009.

  1. Smokend

    Smokend 3rd gear

    eli kokeilin tuossa eilen vaihtaa kärjellistä jakajaa pois 1966 dartista jossa 360cid kone vm70-->
    minusta se on moparin oma kärjetön eli ecu boxi on johdon nokassa eli kaavio menee eculta 5 johtoa: 2jakajalle musta harmaa ja tummansininen"liitin" 1 puolan miinukseen puolan plussalta vastukseen vastukselta starttiin ja lukolle? mikä voi mennä pieleen?

    kone oli toiminnassa edellisenä iltana .. ajoitus oli kohdillaan mutta millään ilveellä ei kone edes yrittänyt... hai maadoituksia tarkistin kaiken varmaan 1000 kertaa ja ei ... meni hermo vaihdoin kärjellisen takaisin ja ajoitukset kuntoon niin se heräsi ekalla :poff: kyllä harrasteautoilu on hauskaa heheheh meinasin että onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa? vai olenko muka sen verran tumpelo että en osaa lukea yksinkertaista kaaviota
     
  2. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

  3. Smokend

    Smokend 3rd gear

    juu oli se niin =) ja boxi oli ollut käytössä viime kesänä eli ehjänä irroitettu mutta ainoo mikä mulle tuli mieleen että oliko mulla toi boxi tarpeeksi maadotettu vaikka sen omasta mielestä varmasti hyvin laitoin...

    mutta koitan uudelleen varmaan huomenna jos on aikaa eipähän ainakaan mee niin kauaa kun on jo sen verran tuttu juttu mutta kiitos kuvasta on ehkä selvempi kuin edellinen mutta samalla toiminta periaatteella kuitenkin..
     
  4. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    jos johdot on oikein nii poksi melkein täytyy olla sit sura :eek:
     
  5. Smokend

    Smokend 3rd gear

    koitan vielä kerran ja jos en saa pelittämään mietin mitäs sitä sitten tekisi =)
     
  6. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Senhän vois kattoo, et siinä jakajassa menee ne hemmetin sakarat tarpeeks liki sitä "magneettia"...saattaa kai siinäkin vikaa voida olla, en ole sellasta vikaa kyllä ikinä vielä tavannu :eek:
     

Kerro tästä muillekin!