Käsijarrun merkkivalo vilkkuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja TeuvoSlam, 9.10.2003.

  1. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Elikkä autoon vaihdettiin vaihteen osoitin mittaristoon, sen jälkeeen alkoi käsijarrun merkkivalo vilkkua? Auton toimintaan vilkkuminen ei tunnu vaikuttavan. Laittaessa käsijarrun päälle valo palaa kuten pitääkin. Jarrunestettäkin on. missä vikaa? Mitään muuta ei ollut ainakaan tarkoitus räplätä mittaristossa kun vaihdoin sen osoittimen?

    Ja auto on Chevrolet Fleetside Silverado 2500 6.2d 4x4 -89
     
  2. Simo

    Simo 1st gear

    Joissakin autoissa on jarrunesteen pinnantasoanturi kytketty jarruvika/käsijarruvaloon. Jos nestetaso on "kintaalla" niin valo voi vilkkua?

    Tosin '60 Imperialissani, käsijarrun ollessa päällä, vilkkuu punainen valo valaisten joka väläyksellä hienon, kromatun jarrunvapautuskahvan! Näyttää hienolta pimeässä!

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Simo 2003-10-09 11:19 ]</font>
     
  3. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Jarrunesteen pinta on max. merkissä eli ei se siitä voi johtua ja vilkkuminen on "säännöllistä", mutta vilkkumisen "taajuus" muuttuu, eli välillä vilkkuu eri nopeudella, ja sitten kun on vilkuttanut aikansa niin tuntuisikun vilkkuminen "alkaisi alusta"???

    Taitaa mennä henkimaailman puolelle??
     
  4. Micky

    Micky Gearhead

    ootkos roplannut katkaisijaa polkimen päässä joskos petaalin palautusjousi olis osoittanut pientä uneliaisuutta ja katkaisin on vähä niiku siin rajoil...palaa ei pala palaa...
     
  5. kojo

    kojo Gearhead

    kokeileppa nykästä siitä jarrupääsylinterin vieressä majailevasta mustasta boxista se auton johtosarjaan menevä liitin vähäks aikaa irti ja kato loppuuko vilkkuminen
     
  6. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Vilkkuminen on niinkuin säännöllistä, eli tuokaan teoria ei päde vikaan. Ja vaikka ajaa hiekkatietä ja on monttuja ja röykkyjä niin vilkkuu edelleen samassa tahdissa.

    Vissiin pitää vetästä piuhat vähäks aikaa irti et "systeemit nollautuu" ni ei häiritse..
     
  7. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Eli seurailin vilkkumista ja valo vilkkuu 8 kertaa ja sen jälkeen palaa hieman kauemmin..
     

Kerro tästä muillekin!