Käsijarrusta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja falcon, 21.9.2012.

  1. falcon

    falcon 1st gear

    Falconis oli käsijarrunvaijeri sen verta venyny, et säätövara oli lopus. Tein vaijeriin lenkin ja laitoin sakkelin, ja pultin lenkkiin, ettei vaijeri tuu sakkelista läpi. Saas nähdä mitä katsastukses sanotaan. Täytyy vielä naamioida alustamassalla ja muulla skeidalla, et näyttäs siltä et olis ollu pitempään. Mahtaakohan suomesta saada uutta vaijeria, south west tradelta ei löytyny.. :(
     
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Jos huomaa ni luulempa että hylky tulee :rotfl:

    Ei löytyny SWT:n hyllystä vai ei viitsinyt tilata Jenkeistä???

    Meinaan tohon Tempoon tilattiin SWT:n toimesta Jenkeistä yks pikku "nippeli"; ensimmäinen tavaran toimittaja ei saanut toimitettua, vaihdettiin toimittajaa ja kas, tavara tuli Petikkoon... Ja on nyt kickdown vivustossa paikoillaan 8)
     

Kerro tästä muillekin!