Käynnistyshäiriö kuumana oldsissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja wahoo, 27.4.2006.

  1. wahoo

    wahoo Gearhead

    Missä vika kun Oldsi ei lähde väliin käyntiin kuumana? Avainta kääntäessä ei tapahdu mitään, ei naksahduksia. Jäähdyttyään lähtee ihan tavallisesti. Kone on 350 vuodelta '69

    Kiitokset vastauksista jo etukäteen.
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    No jos ei naksahdustakaan kuulu, niin epäilisin kyllä startin solenoidia. Voineeko se ottaa kuumasta itseensä?
     
  3. wahoo

    wahoo Gearhead

    Samaa funtsin. Ikävää ootella sammuttamisen jälkeen jäähtymistä... Onko kaikki 350:n Oldsin startit vaihtokelpoisia keskenään?
     
  4. rrauta

    rrauta 3rd gear

    startti liian lähellä pakosarjaa/putkea?
    rakenna joku pellinpala lämpösuojaksi siihen väliin.
     
  5. Stone

    Stone 3rd gear

    Startti on varmaankin vaan kakainen, ja lämpö saa sitte aikaan siellä jotain paskan kiehumista, josta tulee sitte kosketushäiriö. Ota irti ja putsaa, kyllä se kunnossa ollessaan pitää toimia myös kuumana ilman mitää heatshieldejä.
     
  6. simppa

    simppa 1st gear

    Meitin kottero starttaa lämpimänä tosi huonosti ja syy on kun pakosarjan ja startin välistä puuttuu lämpösuojapelti,luulisimpa syyn olevan sama.
     
  7. ajomies

    ajomies Gearhead

    Pojalla on Bleiseri joka ei myöskään käynnisty kuumana, startti on uusi, eli mikä siellä voi lämmetä niin paljon ettei lahde käyntiin, naksuu kyllä, eli solenoidi toimii siihen asti, mutta kytkentä vaihe jää tulematta...???
     

Kerro tästä muillekin!