Käyntihäiriö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Junnu83, 15.4.2019.

  1. Junnu83

    Junnu83 1st gear

    Nyt käyttelin varmaa tunnin sitä tos paikallaan ja poleskelin kaasua yms, kun painaa reilun pintakaasun verran polinta ja pitää tasakierrokset ni alkaa pätkii/röpöttää ja kierrokset tippuu kunnes sammuu mut sitte kun polkee/pumppaa kaasua ni saa kierrokset nousemaa jonkun verran ja jopa yrittääkin vähä herätä toi moottori..
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Olisko paskaa linjoissa/ruiskussa? Eikö noinkaan näy mitn suutinkuviossa?
     
  3. Junnu83

    Junnu83 1st gear

    Empä edes äsken hokassu kattoa suutinsumua, tos jokupäivä mä sitä sumua kattelin ja oli kyl ihan siistin näkönen.. Mut kummiski huomenissa meinasin polttoaineputsarin vaihdella ja ehkä mie raapasen samalla tankin alas ni näkee et onko kuinka paljo ryönää siellä.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Se paska on varmaan jo ruiskussa asti... Mut luulis näkyvän jos pätkii.
     
  5. Junnu83

    Junnu83 1st gear

    Niinhän se varmaa on jos siinä vika on, mut pitääpi viel huomenna kattella..
     
  6. Junnu83

    Junnu83 1st gear

    Nonnii.. Eli vikahan oli bensapumpussa, uus pumppu ja suodatin ja pirssi toimii hienosti.. Kiitokset haminan seudulle osista!
     
    esmi ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!