Käyttäjätutkimus - Oulun lääni (Ja muita mutinoita...)

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja lehmikangas, 15.10.2007.

 1. lehmikangas

  lehmikangas 1st gear

  Olipa hauska huomata että käyttätutkimuksessa ei Oulun läänin harrastajien mielipiteet olleet kiinnostuksen kohteena. Sensijaan vaihtoehdoissa on pääkaupunkiseutu ihan omaksi eriteltynä.

  Kysely on ilmeisesti ulkopuolisten tahojen tekemä, mutta kyllä joskus ihmetyttää tuo ainainen Helsinkikeskeisyys.

  Pitäisikö ylläpidolla laittaa Oulun alueelle ip-blockki ettei vaan täältä tehdä mitään... :rotfl:
   
 2. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Tota itsekin hämmästelin aikani ja totesin sitten, että kuulutaan nyt tämän kerran Itä-Suomen lääniin kun Kajaani aika idässä on :rotfl:
   
 3. KJii

  KJii Gearhead

  Joo, tuohonhan se heti tökkäs ku ei lääniä löytyny. :odroll:
   
 4. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Laitoin Lapin läänin kun sehän se taitaa lähinnä olla kun raja menee Kuivaniemellä.
   
 5. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Virheestä on ilmoitettu tutkimusyritykselle, joka tekee korjaukset huomenna - Oulun läänin asukkaat jos maltatte odottaa huomiseen :)
   
 6. Ahis

  Ahis Gearhead

  Kyselyn täytin kanssa. Ei kuulu tähän topikkiin mut huomasinpa että museoautoista ei kysytty mitään, vaikuttaa meinaan noihin harrasteautojen kuluihin aikalailla laskevasti (siis vakuutukset) ja olis voinut olla hyvä nekin vertailtaviksi ottaa.
   
 7. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Totta. Meillä oli julmetun pitkä lista kiinnostavia asioita kysyttäväksi, mutta niitä piti yksinkertaistaa ja läheskään kaikkea kiinnostavaa ei saatu mahdutetuksi mukaan. Nyt rajasimme siten että saisimme aikaan hieman käsitystä minkätyyppistä väkeä ja mistäpäin maailmaa täällä käy, miten OD sijoittuu heidän mediakentässään suhteessa muihin alan julkaisuihin ja miten paljon mahtaa olla "autoharrastuksen liikevaihto" koska tämä tieto olisi tullut monta kertaa tarpeeseen edunvalvontahommissa mutta mitään tutkimusta siitä ei ollut saatavilla.

  Oikeastaan kiintoisaa kysyttävää jäi ihan toiseen tutkimukseen asti mm. museoautoista, harrasteauton määrittelyistä, epäkohdista lainsäädännössä ym. mutta pitänee miettiä milloin ja millaisena tällainen syvempi tutkimus kannattaisi tehdä ja tulisiko silloin ottaa mukaan muitakin kuin "netissä roikkuvia" alan harrastajia. Kenties SHAL, FHRA tai SA-HK voisivat olla tällaisessa harrastukseen keskittyvässä tutkimuksessa mukana.
   
 8. Käkö

  Käkö Gearhead

  Puutaheinää -kyselyhän toi oli, kaikissa kyselyissä sama aina mut eipä tommosta syvällisempää kyselyä kukaan jaksais setviäkkään...
  Juu, tottakai vastasin siihen, pitikös laittaa harrasteautojen lukumäärää kysyttäessä laittaa kilvissä olevat vimpaimet vaan?
  Tai niin mä ainakin laitoin :eek:
   
 9. Ahis

  Ahis Gearhead

  Tuo oliskin hyvä!
   
 10. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Tässä on ainesta, sillä ainakin tämän tutkimuksen puitteissa osa kysymyksistä olivat minun mielestäni laadittu vastausvaihtoehdon 'Overdrive.fi' varaan

  Eli kysymykset voisivat olla paremmin muotoiltuja, kuin tyyliin Mikä seuraavista medioista tarjoaa mielestäsi parhaiten informaatiota rakentelu ja custom asioihin: A) Overdrive.fi B) Me Naiset -lehti C) Lauantain toivotut -radio-ohjelma D) Jehovan todistajat
   
 11. MJF

  MJF Gearhead

  Minä kattelin niitä läänivaihtoehtoja ja mietin että on se p*rkele ku ei enää tiiä missä läänissäkään asuu :rotfl: Ruksasin sitte länsisuomen, sitähän tämä on :lol:
   
 12. Rusty

  Rusty Gearhead

  Emminätiä mutta mä pistin kyllä kilvettömätkin. Kyllä niitäkin tulee harrastettua. Tänään viimeksi.
   
 13. Batmobile

  Batmobile Gearhead

  Pakkohan tuohon oli laittaa kilvettömät, muuten olis näyttäny pyöreetä nollaa. Oli nuo vähän kummallisia vastausvaihtoehtoja osassa. Omaa lääniä en tienny kun en muista missä asun. Kai se joku länsi-keski-itä-Suomi on.
   
 14. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Noi rahamaara vaihtoehdot olis voinu olla suurempia, aika lailla tulee 2000e nopeesti tayteen kun vahan harrastaa, kilpaosastosta puhumattakaan :rotfl:
  Siita vois vaikka olla hyotyy Overdrivellekin kun myy mainostilaa, kun vois nayttaa tuloksia mimmosia ''suursijottajia'' taalla hilluu. :wink:
   
 15. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Noi rahnajutut on sellasia että paree ku ei itte tiä mitää, kuinka paljo menee autoihin. Toisaalta sitä varmaan Esko Ahokin ("kyllä työmarkkinatuella hyvin pärjää") hämmästyis että kuinka pienellä voi tulla toimeen jos ei ois näitä harrastusjuttuja. :rotfl:
   
 16. mippe

  mippe 1st gear

  Omaa lääniä en tienny kun en muista missä asun. Kai se joku länsi-keski-itä-Suomi on.[/quote]
  Jos en väärin muista, Kukonhiekan maakunta kuuluu itäiseen suomeen :D
   
 17. Putte

  Putte 1st gear

  Tulihan tuohon vastattua. Joihinkin kohtiin vähän väkisin, kun olennaisia asioita puuttui vaihtoehdoista. No toivottavasti vastauksista on ylläpidolle edes jotakin hyötyä sivuston kehittämisen suhteen.
   
 18. Lerssinen

  Lerssinen Gearhead

  Lapin lääniksi tälläsin vaikkei se siellä varsin olekkaan.. vastattu jo joten enpä enää toista kertaa kehtoo ruveta näppäileen..
   
 19. tooke

  tooke 3rd gear

  Minä en laettant mitn asuinpaekaksi
   

Kerro tästä muillekin!