käyttiksen virrat on aina päällä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja weard_racing, 28.11.2009.

  1. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Eli käyttis sierraan on ilmenny sellanen hieno vika että virrat on päällä ihan sama mitä tekee ellei akkua revi irti. Nyt on vaihdettu toinen laturi, startin piuhat ollu irti, virtalukon pohjasta irrotettu piuhat, kaikki releet on irrotettu ja ja.. jotain muutakin mitä en nyt muista.
    Ja lähtee silti avaimesta käyntiin ihan nätisti
     
  2. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    katkeaako ne virrat ku irrottaa virtalukon pohjan piuhat? vai irrottelitko vaan kosketushäiriön poistumisen toivossa ja laitoit takaisin...?
     
  3. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    siis virrat on päällä vaikka pohjasta ottaa piuhat pois
     
  4. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Arvaus: Johtosarja jostain hinkkaantunut puhki siten että B+ (jatkuva virta) pääsee ACC+ (virtalukon takainen virta) johtoon kosketuksiin...

    Paitsi ettei auto voi lähteä käyntiin jos virtalukon pohjasta on kaikki johdot irti, eihän sillon avaimen kääntämisellä ole mitään sähköistä vaikutusta :eek: Ellei sitten mene mekaanista tanko startille :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!