Käyttis pätkii...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Iso Allu, 17.9.2010.

  1. Iso Allu

    Iso Allu 1st gear

    eli vm -88 1.3 kaasari corolla pätkii tyhjäkäynnillä... Vein leimalle kuitenkin ja sehän pomppasi PPM arvoista. Oli jotain 1200 ku saa olla vain 600. myös oli liikaa Oo-kakkosta, mutta se johtunee vuotavasta pakoputkesta...

    No enivei vikaa etsiessäni sain mukavan iskun sytytysjohdosta ja pistin tulpat ja johdot vaihtoon, samalla vaihdettiin jakajan kansi ja roottori. Käynti parani VÄHÄSEN, mutta vieläkin tahtoo pätkiä n. 3-4 sekunnin välein. Imuilmavuotoa en ole löytänyt.
    Mikä mahtais olla vikana?
     
  2. Iso Allu

    Iso Allu 1st gear

    oliko näin tukala kysymys? :eek:
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    taidat ollä väärällä voorumilla, toijotat on meille liian muovisia / teknisiä :rotfl: .

    paskoo kaasarissa, bensansuodatin tukkeessa, ventiilivikaa, ajotus pielessä, jne jne....
     
    Demolition tykkää tästä.
  4. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Tarkasta jakajan alipainekello, muutamia yksilöitä tuli joskus aikanaan vastaan joissa kone imi puhjenneen kalvon kautta bensaa kaasarista imusarjaan. Tossa on varmaan sellanen 2-puolinen alipainekello (2 lähtöä).
     

Kerro tästä muillekin!