Käyttökokemuksia vm. 1970-1977 kaksiovisista Fordeista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Swede Savage, 22.7.2010.

  1. Swede Savage

    Swede Savage 1st gear

    Moi!

    Mulla on jo pidempään ollut autoinnostus, mutta rahasyistä en ole omaa kiesiä vielä ostanut. Tulevana vuonna tilanteeseen tulee muutos (koputetaan puuta) ja kartoitettuani vaihtoehtoja olen päätynyt hankkimismielessä vuosien 1970-1977 kaksiovisiin Fordeihin, tarkemmin tuon aikakauden Taunuksiin, Cortinoihin ja Consuleihin.

    Olisi mukavaa kuulla kaikkia mahdollisia käyttökokemuksia, hyviä ja huonoja puolia, asiaa varaosien saatavuudesta ja sekalaista läpinää edellämainituista kotteroista. Jonkin verran käytännön kokemusta autoista, tekniikasta ja rakentelusta on, joten asioista voi puhua niiden oikeilla nimillä! :wink:

    Kiitos jo etukäteen!
     
  2. spinneri

    spinneri Gearhead

    Ellet vielä ole piipahtanut, niin surffaa ihmeessä myös Suomen Britti-Ford kerhon keskustelufoorumiin. Kerhon sivut löydät osoitteesta http://www.suomenbrittifordkerho.net

    Niin ikään kävisin sinuna Taunus I-III Club Finlandin sivuilla osoitteessa http://www.taunusfinland.com


    Vinkin tarjosi

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     

Kerro tästä muillekin!