Käyttöohjekirja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Mopeman, 11.4.2003.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Laitetaan tää nyt tännekin, jos joku tuntee tollasta tarvitsevansa:
    Tollaseen törmäsin eilen, muistaakseni siinä oli barracudasta "ylöspäin" kaikki, vallussa lienee ollut omansa. Mutta jos joku tuntee tarttevansa tollasta alkuperäistä suomenkielistä Berner OY:n ohjekirjaa, niin ei kun kyselee.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kaikilla '65:n omistajilla lienee jo tollanen, joten täytynee heittää rodariin?
     
  3. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Elä prkl roskiin tuota nakkaa,voin minä sen ottaa jos entisen 65 omistaja kelpaa ..
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei, kyllä mäkin sitä voi säilyttää, mutta mielelläni luovuttaisin ko. auton omistajalle vaikka tuoppia vastaan.
     
  5. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    minä kun ymmärsin että olit jo kiikuttamassa sitä roskiin..rodari mikäs se on(nimim.maalainen)Jaa niin ja jos oikein tarkkaan ja keskittyneesti lukee niin siinähän oli että ei valianttia...kröhm.. :oops:
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ööh, kaivoin sen kirjan nyt esiin, ja se onkin vuoden '66! Plymouth, Valiant, Barracuda, Chrysler ja Imperial. Itseasiassa siinä on kyllä dodgekin, mutt kun oli eri maahantuojat, niin dodge ja dodge dart on vedetty kannesta yli. Sinänsä jännä juttu, että kirja on kuitenkin meidän vanhasta '65 Furysta peräisin. Kirjassa mainitaan väärän ajotavan vaikutuksesta renkaan ikään mm. seuraavaa. "äkillinen kaasupolkimen käyttö jonka takia pyörät pyörivät tyhjää". Varteen otettava vinkki, joka varmasti säästää renkaita.
     
  7. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Älä hävitä tänne kelpaa.
    0400-873790
     
  8. coroNet

    coroNet Gearhead

    Mun 66 Furyssä ois kans hanskalokerossa ton mentävä aukko...
     

Kerro tästä muillekin!