Kaffeelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Wolfbound Cruisers Nurmes ry', aloittaja buick71, 23.6.2014.

 1. buick71

  buick71 2nd gear

  Seuraava kahvittelu sitten Lieksassa,ke2.7 klo 18.00. Sään salliessa satamassa,kökkökelillä apsilla.Paljon oon soitellu lieksan harrastajille eli porukkaa pitäis olla tulossa.Ja ne kelle en ole soitellu niin mukaan vaan!
   
 2. buick71

  buick71 2nd gear

  Kiitos porukoille!Väkeä/autoja saapui ihan mukavasti.
   
 3. KarvaTurpa

  KarvaTurpa 1st gear

  woi perseen suti!!! varmaan voi arvata että allekirjoittanut ei tätä sitten lukenut ennen 3.7.... pikkasen ihmettelin kun ei ketään Nurmes teppanalla näkynyt :D
   
 4. Weke

  Weke 1st gear

  Muistutetaanhan täälläkin että taas olisi kahvittelut 20.8 klo 18 Viimeiset höpinät Drive-In tapahtumasta ja kerhotakin sovistusta ainakin luvassa. Hyvällä tuurilla jopa kerhon uudet hienot T-paidat kerkiää valmistua.
   

Kerro tästä muillekin!