Kaik män (melkein)

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja musta pässi, 27.10.2020.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Vaimon autosta octavia -04 se vanha koppain 1,6 bfq hävis viime viikolla lyhyet valot, pitkät ja takavalot (väläytys pitkille toimii ja parkkiasennossa parkit edessä ja takavalot rekisterivaloineen toimii), lämmityslaitteen puhallin hävis (climatronic, suunnan vaihto virtaukselle toimii), pyyhkimet ja töötti ei, etusähköikkunat ja pakkivalot toimii, takalasin lämmitin ja vilkut ei. Ekaks kiinnitin huomiota aamusella kuullessani asiasta vain valoihin joten luulin sen käännettävän valokytkimen uusimalla selviävän. Sepä nyt tuli ja eipä näköjään sillä selvinnyt ja nyt sitten kattelin että nuo moni muukin toiminto puuttuu. Virtalukosta starttaus ainakin toimii vaan olisko siinä kumminkin jottain feelua? Edellisenä iltana se pelas ja seuraavana aamuna kuulemma ja näköjään sitten ei. Isosti en enää tuota kyllä laittele tuo 29,- katkaisin alko olla jo niillä rajoilla. Jollain varmaan kokemusta kun noita paskoja yllättävänkin paljon myyty jostain syystä.
   
  Muokattu: 27.10.2020
 2. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Normaalilta volkkarin virtalukon pohja vialta kuulostaa.
   
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Vähän samaan olen päätynyt minäkin omissa päissäni. Haemma huomenissa uuven pohjan ja ihmetellään sitten sen jälestä tuliko kuntoon vai ei.
   
 4. Rannis

  Rannis 2nd gear

  -03 1.4 BCA-kone Golf teki aika sama ku meni virtalukonpohja, mut ei edes starttia pyörittäny. Kaks kerta meni pohja noin kk sisällä, vika löytyi startin piuhasta mikä oli lähes poikki.
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Nonnii, sain haettua sen pohjan mutta vasta tänään sain koitettua paikoilleen. Eikä se mitä käy siihen virtalukkoon vaikka käy kyllä liittimeen. No se vanha oli kyllä vähän sulanut ja liitinkin hieman mutta kyllä se rupee pelaa kun uuden sopivan pohjan saa. Siinä vanhassa joka on original on vag varaosanumero jolla löytyy varmasti sopiva.
   
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Lauantaina sain haettua ja sunnuntaina päälle oikean pohjan, kun oli itellä varaosanumeroita alkuperäiselle ja kahdelle tarvikeosalle. Nyt on kaikki niin kuin ennenkin. Paitti että joku hävittänyt puolet kiinnikeruuveista joilla kotelo rattiakselin päälle tulee. Suunnittelijalle siis käynyt virhe kun kestää vajaillakin.
   

Kerro tästä muillekin!