Kaikkein tyhmimmät ideat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GRA-55, 1.8.2006.

  1. Maria

    Maria 1st gear


    Tuo korraus oli meidän aikanakin aika tuttua.. :D
    Bussikuskit teki sitten sillai, että peruuttivat ensin pari metriä ennen liikkeellelähtöään, yleensä päättärillä.

    Sitten talvisin tehtiin keskustassa niin, että ihan vasiten juostiin autojen edestä tien yli.
    Varrottiin et auto on tarpeeksi lähellä ja sit yli..
    Kyllä jotkut pysähtyi huutamaan kitarisat suorina.. :argue:

    Nuorina kun käytiin ottamassa kuppia, niin ilta oli aina pakko päättää, niin että käskettiin kuskin ajaa Aurinkopaikalle ja sitten muovipussin toimi liukureina ja tultiin eturinne alas.
    Kerran kaverilla oli tuuria ettei nykässy lumikissan alle ja mie meinasin kerran tulla täysillä kaverin auton konepellille..
    Vauhtia tuli hippasen liikaa ja siinä kunnossa tuo jarruttaminen ei oikein onnistunut.. :lol:


    Onhan noita tempauksia..
    Ja pari kertaa tultu konsulaattien kyydillä takaisinkin.. :oops:
     
  2. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Joo, vähän samanlaista hölmöilyä kaverit harrasti nykyisen Vermon raviradan tiellä 60-luvulla, kun paikalla vielä oli kaatopaikka.
    Roska-autot veti urku auki, kun oli urakkahomma ja pikkujätkät väijy pusikossa kuka ehtii yllättää kuskin ja juosta viimeisenä auton edestä tien yli.
    Homma loppui, kun yksi heppu liiskaantui roska-auton keulaan.
    Ei ollut kivan näköinen auto, kun alle 10-vuotias oli levitelty siihen keulamaskiin. :cry:
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Nojoo. tenavanahan on tullut säädettyä enemmänkin... Lahdessa leikittiin kavereiden kanssa lumenkaatopaikalla. Rakenneltiin sinne "mäen" alle linnoituksia ja jännättiin sielä takana että kestääkö... Pari kertaa meinas käydä hassusti, kun lumenkuljetukseen käytetty kuorma-auto - Ei siis missään tapauksessa rekka - tuli ylös kaatamaan lunta ja sieltä kierähtikin parin kuution jäämöhkäle alas. Tuli kiirus alta pois ja tämä "linnoutus" tietysti men tuusan päreiksi. Matkaa sieltä ylhäältä alas oli kuitenkin useampi kymmenen metriä, niin se jääkökkäre ehtii kelata vauhtia ihan mukavasti.

    Sitten ylhäällä otettiin vauhtia silloin kun autoja ei ollut paikalla ja kauheilla loikilla alas. Ei yhtään pelottanut että jos siellä onkin jotain romua mihin ittensä teloo, tai railoja mihin putoaa. Välillä tuli humpsahdettua niin syvään että pelkkä pipo näkyi ja sitten hirveä kiire kavereilla kaivamaan esiin ja samalla toivottiin ettei tuu justiin siihen kohtaan autoa kaatamaan uutta lumi/jääkuormaa niskaan :oops:

    Parvekkeen kaiteella tasapainottelu oli kans joskus olevinaan kivaa, ja kolmoskerroksen parvekkeelta hyppääminen maassa olevaan lumikasaan. Ihme että sitä on vielä hengissä.

    Korkeushyppykisoja harrastettiin myös. Eli mistä tahansa ylhäältä kiinteälle maalle. Paras minkä muistan, oli uimahyppytelineen viidestä metristä ja tietysti kaiteelta (=kuutisen metriä) suoraan laiturille. Joo, mitään ei hajonnut mutta tosi fiksua ja jostain syystä polvet tuppas olla vähän väliä kipeinä. :odroll: Ähh, näistä vois kirjoittaa vaikka kirjan, m utta ei uskalla enempiä tunnustaa, ja menee jo rankasti ohi autoaiheiden :rotfl:
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ajetaanko Lahdessa lunta rekoilla?? :eek:
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jaahas, viisastelija no.1 löytyi taas.
    :poff: Korjataan sitten, niin ei mielenrauhasi häiriinny.
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Höh.. :lol: Se nyt vaan särähtää aina korvaan kun kuorma-autoista puhutaan rekkoina. Sama jos puhuisin bataatista mutta tarkottaisin banaania :poff:
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    En tiedä, mutta valitettavasti kansan suussa tuo rekka tuntuu aika sitkeästi istuvan... Tosin puhuvathan jotkut sujuvasti myös tykinpiipuista ja kakkosnelosesta, vaikka tarkoitetaan tietysti putkia ja 50x100:sta :wink:
     
  8. mke77

    mke77 Gearhead

    ...ja eihän banaani ole edes juures niikuin bataatti :rotfl:
    (sori oli ihan pakko)
     
  9. [RM]

    [RM] Gearhead

    hauskoja juttuja.. :lol:
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    jos ne ajaa sinne hyppyrimäkeen lunta? kun tarvii paljon,sitä viedään isolla autolla...onhan siellä vesijärvikin(kai lahtelaiset ei muuten tiedä
    että järvi on vettä)?
     
  11. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Niin tuntuu istuvan,jopa itse ammattiautoilijoiden suussa.Olin tässä joku aika sitten kuskina kaverin GMC pick-upilla (paripyörämalli kuorma-auto) ja tämän kaverin isä joka on ajanut työkseen REKKAA,siis yhdistelmää reilusti yli 20 vuotta,tuli kyytiin ja kysyi että onko sulla edes rekkakorttia,minä siihen että mihin sitä rekkakorttia tarvii kun ei ole edes kärryä perässä :lol:
     
  12. coronet-66

    coronet-66 3rd gear

    kylä sitä on lahdessa lunta ajettu rekalla elikkäs puoliperävaunulla
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Just. No tätähän minä alun alkaen kysyinkin.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eikä zadilaiset tiedä että isosaari on iso saari, korkeasaari on korkea (mäkinen) saari, suomenlinna on linnoitus suomessa, tai että länsisatama on satama lännessä. :lol:
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    eikä turkulaiset tiedä pallivahasta tai impivaarasta :rotfl:
     
  16. Maria

    Maria 1st gear


    no tottakai tietää..
    Impivaaran uimahallissa on kuule miljoonat kerrat käyty.. :D
     
  17. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

     
  18. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Luonto onkin ottanut nämä hullujen ideoiden keksijät huomioon ja poikavauvoja syntyykin yleensä hieman enemmän kuin tyttöjä. Kaikenlainen päättömyys sitten karsiikin mieslukumäärää vuosien mittaan... :soosoo: :poff:
     
  19. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Ostaa vanha USA valmisteinen auto ja siitä tämä kaikki alkoi ja loppua ei ole näkyvissä :eek:
     
  20. make_110

    make_110 3rd gear

    Joskus penikkana piti kokeilla kaikkia mahdollisia kepposia.

    Ottaa radioon tulevan sähköjohdon ja huomaa et siinä olevaan päähän sopii sähköautoradan ohjaimet ja eiku kiinni toisiinsa ja töpseli seinään. Pitäähän se koittaa mitä tapahtuu ku painaa ohjaimista navikat pohjaan, koko yläkerran sähköt poikki ku sulakkeet palo mut olipa kiva rätinä ja kivat valot niissä autoradan ohjaimissa. :eek:



    Pitihän se nappula myös testata et mitä tapahtuu jos laittaa ilmakivääriin kiven ja ampuu sillä pikkusiskoa. Ei se ainakaan siitä tykänny ku muistaa sen vieläkin.(selekäänhän siitä tais saada) Ja pikkuveli juoksee naapuriin kertomaan et veli ampu siskoo haulikolla,niin ne meinaa saada sydärin ku säikähtäävät :poff:
     

Kerro tästä muillekin!