Kaikkein tyhmimmät ideat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GRA-55, 1.8.2006.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Onhan noita liikaakin
  Kerran "pienessä" sievässä päätin kokeilla kuinka kovat vauhdit saa kun liukuu ruoholahden metro portaan kaiteen alas, no ehin liukuu varmaan pari metriä niin kaaduin ja pää edellä tultiin loppu matka joku ukkeli siellä alhaalla nosti mut ja kysy että miten kävi, no eipä siinä muuta kun pää ja polvet auki ihme kyllä.

  Stiigaa on kanssa vedetty auton ja veneen perässä, veneen perässä alku on vaan aika hanurista kun ei oikeen pysy pinnalla, ja autolla vedettäessä kun oli sellanen jousto köysi ja siitä tippu kyydistä niin se stiigahan ampu auton takaluukkuun komeesti.

  Kerran olin ex eukon kanssa kurvailemassa vanhalla Volvolla kunnes meno vesi loppu tyystin kumminkin niin että just pääsin bensikselle.
  Olin aiemmin poistanut auton avaimista bensatankin avaimen että voi auto käydä kun tankkaan, no nyt sitä avainta ei löytynyt mistään ja bensa oli ihan loppu ja eukollakin kiire jonnekkin.
  Päätin sitten että ei muutakun kylmän viileesti tankin lukko paskaksi että saa tankattua, no se oli yllättävän sitkee(sellanen krominen lukittava) autosta kun ei löytynyt kun helv..n iso jakoavain niin sillä mätin hullun kiilto silmissä sitä lukkoa.
  Esson myyjä katteli ihmeissään ikkunasta että mitä ihmettä tuolla tapahtuu kun autossa istuu muija mutta ukko hakkaa mielona auton kylkee, no kyllähän se siitä loppujen lopuksi lähti ja se takaosa lukosta muljahti sinne tankkiin kolisemaan, kävin ostaa yleismallin korkin ja matka jatku.
  Avainhan normaalisti löyty just bensiksen asemalta lähdettyäni aurinko lipan alta ja lukon loppuosa kolisi tankissa:mad:
   
 2. jaketin

  jaketin Gearhead

  aivan hervoton, putosin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 3. jaketin

  jaketin Gearhead

  täytyy tästä omakin tempaus kertoa. oltiin kaveriporukalla (jep, mensa koolla) heitelty parvekkeelta kaikenlaista alas. tosin tämä talo on kahdeksan kerroksinen, joten heitetyt tavarat saavat uusia muotoja :D

  noh, joku oli muuttanut pois ja roskiksen vieressä on sohva. ahaa idea, mutta sohva ei mahdu hissiin :-? mutta toi vanha pesukone sopii :D
  tuumasta toimeen, kone hissiin. itse jään alas katsomaan, mitä tapahtuu koneelle ja katson,ettei kukaan kävele alle. eikä hissiin mahtunut mukaan ja ei jaksanut kävellä niin ylös.
  kaverit saivat koneen kaiteelle ja meikä sanoi, että antaa tulla. kone lähti syöksyyn ja osuin alhaalla kaiteeseen sekä sen jälkeen asvalttiin. rumpu irtosi koneen sisältä kuin ammus ja vieri viereiseen metikköön. kaide vääntyi ja asvaltissa monttu..

  saatiin muuten kehuja tempauksesta
  :soosoo: :soosoo: :soosoo:
   
 4. täälä on nämä perinteiset pulkan ja muiden härveleiden vedot tullu jo esille sekä saunan sytyttelyt eri aineilla... joskus kevällä vedettiin pulkaa rm suizan perässä vaikka luntakaan ei enää hirveästi ollu mutta sukisukissa piiki renkaat, tekee aika kipeää tuollainen piikki naamaan, niin ja perse oli hellänä kun pulkasta katosi pohja sitten hiekkatiellä vedetäessä, pellolla luisti hyvin

  ala asteella tungettiin joskus peruna rehtorin automaatti munamallin kadetin pakoputkeen.. riemua riitti ja kiinni ei jääty

  ja kerran eräs ei niin suosiossa ollut kaveri keksi ruveta ajamaan fillarilla laiturilta järveen, no naaraaminen alkoi häntä ottaa pattiin ja sai kunigas ajatuksen. eikun naru fillarin perään ja toinen rantakoivuun niin on helppo naarata ylös no pari kertaa meni hienosti kunnes saatiin parempi idea lyhentää narua pienellä solmulla :rotfl: ei saisi nauraa mutta oli kyllä sille jätkälle aivan oiken, tuli lankku ihottumaa aika karkeesti

  joskus on kaveri porukassa mietitty listaa tyhmistä tempauksista ja tulimme lopputulokseen että helpompi on miettiä mitä ei olla tehty, ihme kyllä vakavia vammoja ei ole koskaan tullut vaikka liki on ollutkin.. no hipasusta ei pidetä
   
 5. meze

  meze 1st gear

  Autoja.

  Olen ostanut ja ajanut mielenhäiriössä 2kpl Ooppeleita 1kpl Fiesta/Mondeo, 1kpl Mazda 626, JNE jne...kaikenlaista pskaa....

  Nykyään on oikeanlaiset pillerit purkissa ja ajelen Subbarilla vapaalla ja töissä viellä isommalla vehkeellä 8)
   
 6. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  joo itse etsin ko. tarkoitukseen jotain "vasaraa".. käteen sattui vuosiavanha, virallisessa käytössä oleva VR:n puheenjohto nuija. no perkele enhän minä niistä ymmärtäny, ja annoin palaa. hopeoitu nuija meni molemmilta puolilta ihan perseen näköiseksi.. no olkoon , jätin homman sikseen. no mutta, kuuntelin vähän myöhemmin nuijan omistajan kovaa kiroilua ja kun menin kysymään mikä hätänä, tajus että olis pitäny jättää kysymättä :rotfl:
   
 7. Suzuki sj410k

  Suzuki sj410k 1st gear

  No tietenkin niin yleiset auton perässä kaikkea .
  -Yritin joskus hypätä pyörällä ojan yli ei päättyny hyvin minä kyllä pääsin ojan yli pyörä jäi ojaan haarukka poikki .
  -Katollaan olevaa hondaa ei kestä vetää renkailleen traktorilla pakoputkesta :rotfl:
  -Pyörällä ajaessa asenne jos ei pääse yli mennään läpi . Ja sattu monesti
  -Pommi hyppy puutarhatuolin läpi
  Eno oli joskus nuoruudessaan korottanut autonsa perää muistaakseni pikku corollan nostamalla perän niin ylös kun sai ja hitsannut lehti jousien välit umpeen .
   

Kerro tästä muillekin!