Kalajoen majoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 14.7.2007.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tuli tossa puhetta että kuinkas Kalajoen lentokentällä saa tiimit öisin majoittautua? Tultais jo varmaankin torstaina paikalle. Joskus kun pyörin Laten mukana niin sai, mutta onko käytäntö muuttunut?

    t. Mikko / SPET 1984
     
  2. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Käsittääkseni meininki on edelleen samanlaista.
    Kalajoen kohdalla pitää muistaa se, ettei sähköä ole "ratayhtiön" puolesta tarjolla, vaan se on itse kannettava paikalle. Siispä vuokraamosta aggregaatti, vieläpä riittävän iso, mukaan.
    Muistuu mieleen pari vuotta sitten mukana ollut pikku voimanpesä; makaronilaatikko pyöri mikrossa, valo paloi mikron sisällä ja kolmen minuutin pyörittämisen jälkeen makruloota oli vielä jääkaappikylmää (mutta silti herkullista) :rotfl:
    Ja tietokone kyykkäsi aina kun jääkaappi käynnistyi...

    Jos asiassa on tapahtunut muutoksia leirinnän suhteen, ottakaa toki kantaa!
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Kalajoen kentällä alkaa laskeutumiskielto torstaina kello 18.00 ja ennen sitä paikalle ei saa tulla, mutta tostai-iltana saapuminen ja majoittuminen on mahdollista. Varikko on meidän kisoissamme kaikkein ahtain ja kilpailijamäärä Kalajoella on niin suuri, että ahtaus on tänä vuonna vieläkin suurempi kuin aikaisempina vuosina. Varautukaa tiukkaan pakkaamiseen.
     
  4. hejo

    hejo 1st gear

    Hyvä siis laskeudumma klo.18.00 jälkeen alueelle...Oletkos sinä Putte jo sitten torstai ehtoona meille leiri koordinaatteja antamassa?! :eek:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Tarkoitus olisi olla tuolloin paikalla, mutta joudun kiertämään paikalle Alastaron kautta ja näin ollen en pysty varmaa aikaa takaamaan.
     
  6. hejo

    hejo 1st gear

    Hjyvä,hjyvä...Kerrankin kun ajateltiin olla ajoissa paikalla ja kasata leirikin jo torstain puolella...jotta persjantaina voipi jukujukutella ja pulipulikoida koko rytmiryhmän voimin. 8)
     

Kerro tästä muillekin!