Kalajoki 2018

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja vilma1, 26.11.2017.

 1. vilma1

  vilma1 1st gear

  Onko kalajoen osakilpailu tiputettu kalenterista pois. Ja jos on mikähän mahtaa olla syy?
  https://www.fhra.fi/alustava-tapahtumakalenteri-2018/
  Ja jos tämä on totta päätän vuodesta -84 alkaneen kisojen seuraamisen tähän. Kiitos ja näkemiin! No onneksi kuopiossa (supo) tästä ollaan innoissaan.
   
  Muokattu: 26.11.2017
 2. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  Sehän on vasta alustava kalenteri
   
 3. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear

  Varmaan iso syy on se,ettei siellä voi oikeasti ajaa Drag Racea,200 m matka ja heikkotehoisetkin autot kärsii pidon puutteesta.
  Ei oikein ole kilpailua,kun luistellaan pidon rajamailla tai säädetään vehkeet niin löysälle,että pystyy jotenkin ajamaan.Stock ryhmän kuskitkin olleet aika vähissä.
   
 4. rale RS#97

  rale RS#97 1st gear

  ikävää että tämä jää pois . onhan sinne matkaa siirtyä täältä lappeenrannasta. mutta kun ajoissa on lähtenyt, niin aina on hyvissä ajoin keretty. omasta mielestä tämä skaba on kesän kohokohta, aivan huikee iltameininki ja olosuhteet. rata on myös mielestäni ollut juuri niin hyvä kuin lentokentta rata voi olla prepattuna, eli jos on pito ongelmia niin on niitä myös sillä joka vieressä ajaa.
   
  Catiska tykkää tästä.
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Tuossa kalenterissahan Nitro Nats on merkattu kolmanneksi SM kisaksi, ja Motoparkin syyskisat onkin jo SM5... Eli voihan se olla, että Kalajoki tulee vielä tuohon väliin, lukeehan siinä sivun alareunassakin, että kalenteri täyttyy vielä vahvistamattomilla tapahtumilla.

  Vaikka en 1/8 Mile ystävä olekaan, niin Kalajoella on aina ollut kiva käydä. Ja ainakin tuollaiselle heikkotehoiselle matalan 12 sekunnin Stockerille pito riittää hyvin. Viime vuonna otettiin pari napsua iskareita löysemmälle ja kertaakaan ei sutinut. Nopeilla on tietysti vähän liukkaampaa, mutta sen kanssa pitää vaan elää.:odwink:

  S/SS autojakin oli viime vuonna 12...No onhan sekin tietysti vähän jos vertaa Jenkkien kisoihin.:poff:
   
 6. Bukero

  Bukero 3rd gear

  jos kalajoen vastaavat kisat onkin vesivehmaan kentällä..
  siellä kun on niin turvallista vetää loppuunasti:p
   
 7. fishbone

  fishbone 3rd gear

  eihän tämä mikään ihme ole!liian kaukana Helsingistä.
   
  PPRCuda tykkää tästä.
 8. Fordvessa

  Fordvessa 3rd gear

  "Alustava FHRA tapahtumakalenteri on nyt julkaistu. Suurin muutos viime vuotiseen lienee se, että Kalajoen kilpailu on päätetty jättää tämän vuoden kalenterista pois"
  lainattu Fhra:n nettisivuilta

  Hauska reissu on ollut tonne joka vuosi mut rata on sitä mitä on, toivottavasti kalajoen kisan tuotot otetaan jostain muusta kuin kisamaksuista.
   
  Muokattu: 27.11.2017
 9. supo

  supo Gearhead

  Miksi olen innoissaan?Olen sitä mieltä että huono päätös lajin kannalta SM-kisojen suhteen ja Kalajoki ollut Savolaisille hyvä kisa aina.Ps.eikös sinne rakenneta uutta Traktor Pulling rataa eli olisi ollut varmasti mahdollisuus saada jotain paikalle kehityshommaa joka nyt jää varmasti tekemättä?
   
  Muokattu: 27.11.2017
 10. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  "Alustava FHRA tapahtumakalenteri on nyt julkaistu. Suurin muutos viime vuotiseen lienee se, että Kalajoen kilpailu on päätetty jättää tämän vuoden kalenterista pois."


  Tuen päätöstäsi ja jätän myöskin kaikki ensivuoden FHRA:n SM kisat väliin.

  Kalajoelle on silti päästävä,sillä sieltä löytyy kaikki puitteet mitä ihminen kesällä voi vaatia.
  Vaikkakin kisat jää väliin.:(
   
 11. josu

  josu Gearhead

  Taas fhra kusi omille jaloilleen.mitähän seuraavaksi.ei niitä kisaajia saada sinne paikanpäälle tällä tavalla. Välillä tuntuu tää fhran touhun olevan samanlaista ku antas apinalaumalle pari kranaattia.........
   
 12. 1320

  1320 Gearhead

  Harmi että Kalajoki jää pois kalenterista, nyt jää kesälomareissu tekemättä. :odeek: Ja etenkin on todella harmi jos SM sarja kutistuu vaan viiteen kisaan, etenkin kun lähtöjä saa jo muutenkin aivan liian vähän kesän aikana vaikka kiertää koko SM sarjan ja Porin WCSC kisat...

  Kalajoki on kuitenkin yleensä ollut niitä kisoja, missä saa ajaa riittävän monesti, tänä vuonna taisinko ajaa 8 lajittelurundia, yksi piti jättää väliin kun akku ei kerennyt latautua edellisen kiskaisun jäljiltä...:poff:

  No, toisin kuin edelliset, niin Kalajoen pudottaminen on hyvä syy osallistua edes kaikkiin muihin...
   
  kapa73 tykkää tästä.
 13. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Eikös west coust järjestä siellä kisoja kuitenkin jos sinne pakko päästä ajamaan?
   
 14. kansan ääni

  kansan ääni 1st gear

  Onkohan Jurva missä mallissa?
  Jos ajattelisi vaihtoa Kalajokeen?
   
 15. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  No kerroppa miten niitä kisaajia saatais kalajoelle enemmän Fhra kyllä haluais järjestää siellä kisat mutta kun osaanottajia ei ole tarpeeksi
   
 16. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear

  Samaa mieltä,Fyyra joutuu viemään ison porukan ja kaluston ,aika pitkälle...katsoo mistä vaan ja kisaajat on vähissä.Ei nuo SM-osakilpailut ole mitään harraste/hauskan pito juttuja.
  Kaikille löytyy kisoja,myös niille,jotka ajaa vaan kokeilu mielessä,ei huono asia,mutta ne on kuitenkin ns.jokamiehen Drag Race.Ei voi oikein vertailla lisenssin omaaviin ja lajiin isoillakin panoksilla satsaaviin kuskeihin.
   
 17. josu

  josu Gearhead

  Osallstumis maksut alas. Mielummin myytäs halvemmalla ja paljon kun toisinpäin. Sama idea pätes muihinkin fhra.n kisoihin. Maallikosta ihan helppo juttu....totuus voi olla toinen
   
 18. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear

  En usko,että auttaa.Moni kuski ei lähde tuonne liukastelemaan ja vehkeitään rikkomaan,vaikka ei tarvis maksaa mitään.Tuo on katuautoille sopiva rata ja niistäkin tehokkaammat ...ei pitoa.
   
  Pate-68 tykkää tästä.
 19. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  Totuus taitaa olla ettei pysty myymään halvemmalla sillä koko sirkuksen pyörittäminen on kallista hommaa.
   
 20. josu

  josu Gearhead

  Otetaampa oppia esim pikku kiinalaisista.myydään paljon ja halvalla.mikesei se toimis tässä hommassa ihan samalla tavalla.mietippä esim vesivehmaan tapahtumaa autoja on yllin kyllin kun hinta on kohdallaan.
   

Kerro tästä muillekin!