Kalajoki kiihytys päivät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5.7 olssi, 6.6.2010.

  1. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Kiitos kalajoelle onnistuneista kiihytys testipäivästä.Toivottavasti vielä jaksatta järjestää lisää,sillä raskastahan se on samojen kavereiden vuodesta toiseen olla tekemässä.

    Vapaa ehtoista talkoo porukkaa voisi peräänkuuluttaa vaikka täällä,että saatais hyvä tapahtuma säilymään.

    Kaikkien kanattaa muistaa,että osallistumismaksu/parkkimaksu on jokaisen etu, sillä saadaan tapahtuma jatkumaan,jos vain vapaaehtosia löytyy tekemään.

    Osallistumismaksu voisi olla vähän korkeampikin sillä ajaa sai niin paljon,kuin vain halusi.Kukaan ei voi moittia tapahtumaa eikä hintaa.Keräsikö muuten kukaan edes sitä parkkimaksua yleisöltä.

    Kiitos vielä ja koittakaa jaksaa, me oltiin ainaskin erittäin tyytyväisiä tapahtumaan.
     
  2. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Kiitokset myös täältä, tapahtuma oli taas erittäin onnistunut!

    Meillä jäi vedot kahteen, ekassa irtosi ahtoputki ja toisessa paloi kytkin perusteellisesti ja siten parhaimmaksi jäi luistavalla kytkimellä ajettu 11,9/199.

    Ensivuonna uusiksi ja toivottavasti silloin testataan oikeata kilpuria.
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Juu,hieno tapahtuma oli taas kerran ja tosiaan ajamaan tuntui pääsevän tosiaan niin paljon kuin ehti vaan!
    lineupissa oli koko ajan vaan lyhyt jonon poikanen!

    Toivotaan et tapahtuma sais jatkoa jo tänä kesänä,ainakin ns."vakioporukka" kuulosti siltä et mieli ajamaan tekis toisenkin kerran kesän aikana etenkin kun nyt ei ole kisojakaan tässä lähimailla,paitsi vaasan 1/8mailit!

    Autoja sais olla ajamassa pikkasen enemmänkin,verottikohan nyt nuo koulujen loppumiset autoja?
     
  4. XVD

    XVD Gearhead

    varmaan verottikin mut myöskin sää oli mitä ihmeelisin..tääläki haapaveen kylillä oli tullu rakeita ja räntää pikkasen tuonne itärajalle päin mennessä..että varmasti myös se vaikutti asiaan..mut olihan tuolla tilanteeseen nähen hyvin porukkaa paikalla..näinä aikoina vieläpä...ja ens kertalaisia varsinkin oli lähteny paljon mukaan...toivotaan että jäi jonkulainen kipinä tuosta touhusta että ovat vielä seuraavanki kerran viivalla...
     
  5. Luntti

    Luntti 1st gear

  6. gremlin

    gremlin Gearhead

Kerro tästä muillekin!