Kamasa tools 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Käkö, 17.6.2007.

  1. Tea

    Tea 1st gear

    :D :D :D
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Kylläpäs pitikin sattua,meillä kun piti olla ihan oman :pinup: tylsä koti-ilta muuten paitsi tietenkin tuota kiihdytysohjelman osalta,kyllä hän kohta kiroilee vahvasti kun räppää nauhan pyörimään :rotfl:
     
  3. hejo

    hejo 1st gear

    Joo-o palautetta annettiin tuonne mtveeeeelle,osaiskohan joku tietäväinen nyt sitten vastata milloinkas tuo lähetys sitten ihan oikeasti tulee telkusta,vai tuleeko ollenkaan? :eek:
     
  4. turbo

    turbo 3rd gear

  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eli juuri noin että se siirrettiin sille päivälle kun iso osa eniten kiinnostuneista on ihan muualla kuin tv:n ääressä, toisin sanoen Nitrokisojen aikaanhan ne sit sen näyttää :( Ja sit tietysti myöhemmin kattoo että ei ollu silläkään paljon katsojia, kannattaakohan niitä enää näyttääkään :odroll:
     
  6. SC 285

    SC 285 1st gear

    Eihän sitä kai tonne ole siirretty. Toi on ihan ennakkotietojen mukainen 2. lähetys Kamasasta. Eli tää eka lähetys nyt on jossain...???
     
  7. triniemi

    triniemi Gearhead

  8. leibe's

    leibe's Gearhead

    --.
     
  9. HM

    HM Gearhead

    Joillain voi olla yhteistyökumppaneita jotka haluaa televisionäkyvyyttä.
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jep, ja niitä voi olla luvattukin sponsseille, siis tv näkyvyyksiä. Mut tyylittömimmäkshän ton homman teki se, ettei siellä tenniskentällä tapahtunut mitään sellasta, minkä vuoks toi ohjelmamuutos tehtiin. Oli muten eka kerta tänä kesänä, kun itekin vartavasten olin henkisesti valmistautunut seuraamaan rakreisinkia töllöstä, joten korpeehan se. :rotfl:
     
  11. SC 285

    SC 285 1st gear

    Vähän pilleriä ja pitkäkseen niin kyllä se aamun mennessä helpottaa...
    :wink:
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Näin juuri ja jos ei helpota niin ottaa tupla annoksen :rotfl:
     
  13. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Ohjelmatietojen mukaan kummatkin lähetykset tulevat peräkkäin eli la 7.7. klo 13.00-14.00
     

Kerro tästä muillekin!