Kamasa-Tools Kuvat ja Höpinät!

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 11.6.2006.

 1. Camaro^

  Camaro^ 1st gear

  En päässyt paikanpäälle :( kuvat ovat pirun mahtavia, kiitos niistä! Onko muita videopätkiä kun tuo mersupätkä?
   
 2. Ahti

  Ahti 3rd gear

  Jep! Jos 3-4 vuotta sitten olisi sanonu että taksikoppasella DIESEL mersulla ajetaan vielä joku päivä vanhalla etukammiokuutosella 11 sekunnin ja yli 200 loppunopeuksia, olisi joku tilannu valkotakkiset paikalle :rotfl:

  Erittäin hieno homma ja varsinkin kun laitteessa on ymmärtääkseni koko voimalinja W124/210 tekniikkaa. 10s aika ei ole mahdoton kunhan lähtö saadaan kohdilleen.
  Respect!
   
 3. hejo

  hejo 1st gear

  Hyviä kuvia on porukka Alastarolla napsinut...Kiitokset niistä!Mutta ,mutta ahneeksia tässä heittäydyn ja kyselen jotta millonkohan löytyy tuolta Bongaa.comista Kamasa-kisojen kuvia?!Vai onko tulossa ollenkaan? :D
   
 4. Muki

  Muki Gearhead

  Joo, eipä muuten näkynyt mitään slicksejä takana...taisi olla ihan mersun omat vanteet ja tavalliset renkaat. 11.99 sellaisilla, ei hassumpaa. Jos lähtö ei olis eri syistä niin hankala, niin taitais olla alle 11.5 niin että heilahtaa.

  Eihän toi ole tosiaan jokaisen juttu ja kyllähän se luonnollisesti vähän burnisboksissa tuprutti mustaakin, mutta all things considering aika vakuuttavaa jälkeä. Ja se patruuna kyllä ärjyi kierroksilla ja kuormitettuna oikeasti aika hienosti. Ei olis soundien nojalla uskonut kaasuöljymoottoriksi.

  Tässä on nyt liikenteessä katellut mersuja ihan uudella okulaarilla.
   
 5. Muki

  Muki Gearhead

  Mun käsittääkseni indeksiryhmissä katotaan sitä ET:tä eikä loppunopeutta :rotfl:
   
 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Jotku BFG:n g-force renkaat siin oli, eli kuitenki tavallista tahmeemmat katupallot. Eikä siin mitää pito-ongelmaa näyttäny olevan, kun lähti niin matalilla rundeilla. Jotku räk-radiaalit ja lisää stallia niin lähtenee erilailla viivalta.
   
 7. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Jarrutteluryhmät ovat nyt in, kysykää vaikka keneltä :rotfl:
   
 8. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Jos en nyt ihan väärässä ole, niin kyllä mersussa jonkinlaiset "dottipallot" oli alla. Ei se silti suoritusta himmennä. Alun pehmeys johtu jostain muusta kun pidon puutteesta, hyvällä lähdöllä pitäis mennä kympin puolelle noilla loppunopeuksilla. Tai edes kelvollisella. Hienoja kuvia muuten, noita ei voi koskaan kehua liikaa. Toisilla pysyy toi kamera kädessä, toisilla taas jotain muuta. :rotfl:
   
 9. mjaa

  mjaa 1st gear

  Siinä mersun automaattilaatikkossa on mersun oma turbiini joka ei anna nostaa lähdössä niin paljon kierroksia että paineet nousis......
   
 10. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Meille onkin tulossa järjestelmä, jolla osa kuljettajan paineista muutettais ahtopaineiksi. Kyllä pitäis poistua.
   
 11. Muki

  Muki Gearhead

  Intestinal supercharging ? Siihen vois saada EU-tukea....
   
 12. Petri K

  Petri K 1st gear


  Toi oliskin hyvä :D Sen verran oli verenpaine korkealla kun yritti saada ahtoja jarrua vastaan kennoissa eikä mitään tapahdu (jos ei mustaa savua lasketa)

  Kalajoen kisaan yritetään saada turbiiniin tonni kierroksia lisää.
   
 13. Käkö

  Käkö Gearhead

  Oli hieno viikonloppu totta tosiaan! :D

  Ja iso kiitos Mopoilijalle, kuvat ovat hienoja!!

  Mä kirjoitin tuonne juttuja meidän viikonlopusta:

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=83733
   
 14. Bitti

  Bitti 3rd gear

  Kahdeksan sekunnin rajapyykin Katuautolla, mutta vieläkään ei. Ja sitten tulee tuo kovasti rakastamani parempi puoliskoni, joka lipsauttaa vaan pikku lipukkeen oikeaan laariin oikeaan aikaan. Ja lopputuloksena hän sitten istuu Eagle Racingin Dragsterissa 8.13 ajan 251 kmh loppunopeudella. Eikä kuunlemma tuntunut missään :eek:
  On se vaan jollainlailla ironisesti ottaen hemmetinmoinen vääryys tämmöselle perheen Kakkoskuskille, joka kyllä tätänykyä epäilee, ettei koskaan tota aikaa tule alittamaan. Ja ei sitten edes tuntunut missään :mad:  Olen saanut samaa kyytiä tuplalla ja kyllä siitä kiksejä sai.
  Ei se kuitenkaan ole ihan normaali taksikyyti :)
   
 15. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Sulla on vaan käynyt tuuri taksivalinnoissa, kyllä se yleensä on just tollasta.
   
 16. Harald

  Harald 1st gear

  Joopa joo ! Miten hitos Eagle Racing on saanut hoidettua itselleen ton jutun ? Kesken kisan tungetaan vetelee yleisölähtöjä.Ei taitais onnistua meiltä,vaikka autossa jakkara myös vänkärinpaikalla.Minkälaisen eurokasan se vaatis ? Mutta tosiasia on se että säännöt ei ole samoja kaikille.Se todistettiin viime kilpailussa,viitaten edellä mainittuun teamiin
   
 17. hejo

  hejo 1st gear

  Normaalisti käytäntönä lienee että kun kilpailunjohtaja tai lähettäjä viheltää pelin poikki autossa ilmenneen teknisen vian,tms vuoksi niin.silloin kuski ja auto tiimeineen poistuu lähtöalueelta reippahasti varikon suuntaan...Ainakin meillä rahvailla on tämä kohtalo ja rahvashan on nöyrää sakkia,ei kyseenalaista ylemmältä taholta tulleita ohjeita tai käskyjä...ja mitä siitä tulisikaan jos siellä jokaisen tiimin pääliköt rupeaisivat "ylempiään"käskyttämään.Mutta asiahan on aina ollut ja tulee aina olemaan jotta rahalla saa ja hevosella pääsee...ja mitä useampi hevonen sitä paremmin pääsee... :odroll:
   
 18. homer

  homer Gearhead

  No ei kai tuo "taksiajelu" pahemmin alastarossa ainakaan lauantaina haitannut?
  Vaan entäs sitten jos "taksi" sattuukin rasvaamaan radan lähdöstä maaliin ja taivaan rantaan alkaa kertyä satavia ukkospilviä?
  Muistaakseni vähän vastaava tilanne oli muinoin sörnäisten katuratakisoissa eli julkkiksia sun muita kuskattiin radalla mersuilla muttä tämä tehtiin varsinaisen kilpa-ajon jälkeen. Eikö tämä systeemi olis kohtuullista kiihdytyskisoissakin?
   
 19. Käkö

  Käkö Gearhead

  Mun mielestä ne kisat oli punaisemmat... :poff: :poff: :rotfl:
   
 20. HM

  HM Gearhead

  Ainahan se on ollut ja tulee olemaan, että säännöt ei ole kaikille samat.
   

Kerro tästä muillekin!