Kamasa-Tools Kuvat ja Höpinät!

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 11.6.2006.

 1. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Eiköhän Eagle kuskaa taxillaan myös FHRA:n sidosryhmiin kuuluvien alojen edustajia ja siten edesvaikuta koko alan PR arvon lisäämiseen.

  Mopoilijalle kiitos loistavista kuvista.
   
 2. T.S

  T.S 1st gear

  Pisteet kyllä mersukuskille täältä.
  erehdyin ensimmäisen lähdön nähtyäni luulemaan sitä bensakoneiseksi :eek:

  bfg dragradialit näytti pyörivän alla. oliko auto muuten tuotu paikalle jopa ajamalla :odroll:
   
 3. bbford

  bbford Gearhead

  Johan on mersussa voimaa! :eek:
  Nostan tekijälle/omistajalle hattua.
   
 4. Muki

  Muki Gearhead

  Jos pikku rietastelu ja rääväsuinen kommentointi sallitaan, niin ajatellaanpa nyt sitten niitä hiilikuitutarratuning-8 sekunnin potentiaali ( :rotfl: )-yms. autoja. Jostain tulee mukavanoloinen heppu ja ajaa ovet dieselmersulla.

  No totta puhuen voinee kyllä ounastella että yksi tai kaksi "perinteistä" V8-miestäkin saattaa hetken, parikin mietiskellä elämän syntyjä syviä.

  Asiallisemmin otettuna täähän on aika yleistä tuolla isossa maailmassa tänä päivänä, dieselien virittely meinaan. Mä olisin jotenkin kuvitellut (näkemättä) että toi mersu olis tuupannut mustaa kankea koko matkan ja olis ollu jotenkin über-radikaali esitys, mutta kun ei. Yllättävän sivistynyt laite. Tyhjäkäynnistä sitä ei olis ikinä voinut kuvitella, miten paljon tarmoa siinä piilee.
   
 5. Sarah

  Sarah 1st gear

  No joo ei se ihan normaali taksikyyti ole,mutta kun ei se tuntunut pahalta yhtään,luulin kiljuvani kauhusta koko ajan,mutta ei päinvastoin, kivaahan se oli,tahtoo uudestaan :rotfl:
  Mulla on ollut ilmeisesti turhankin leveä hymy naamallani viimeiset 4 päivää kun tuo ukko kulta,jaksaa siitä joka välissä muistuttaa...miksköhän.. :lol:
  Ja eiköhän se Camarokin sinne kasin puolelle mene ja loppunopeuskin alkaa olla 240 km/h,kunhan vähän vielä "entrataan" vehjettä.Itse en kyllä uskaltaisi ikinä ajaa noin lujaa,mä luulen et vähän vähempi vauhtia riittää mulle.Ja se jarruvarjo otetaan mukaan seuraavalle reissulle,ettäs tiedät..... :wink:
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Tohon jarruvarjoon vois muuten asentaa sellasen hienouden kuin kauko-ohjauksen. Kunhan saadaan meidän romu radalle niin Toni vois esimerkiks hoitaa Luigin puolesta sen aukilaukaisun sieltä meidän autosta jos se joskus sattuu samaan lähtöön naapurikaistalle. Ja silloin Luigi vois ajella ihan huoletta, ihan varmasti avattais varjo hyvissä ajoin, varmuuden vuoks jo reilusti ennen maaliviivaa vaikka suunnilleeen 200 m kohdalla :rotfl:
   
 7. Harald

  Harald 1st gear

  JOOOO ? Silloin kun punacamaro neppaa 8 puolelle niin vetäsen kyl lähtöalueella jumalaisen tanssin ! Ja vain Luigin ja teamin kunniaksi.On ukot itseään säälimättä autoa kehittäneet.Mutta toivottavasti pääsen viihdyttämään kisayleisöä suloisella tanssillani vielä tämän kauden aikana.Tsemppiä Gotham Cityn väelle.
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Totta höpäjät Harald, on kaverit saaneet Camaron hienoon kuntoon ja iskuun. Ja sen lisäks että se on pirun nopea niin se on vielä nättikin (siis se auto :rotfl: ) ja vieläpä sitä parasta merkkiä :wink:
  Ja ton oman auton rakentelun ohella Luigi on aina tarvittaessa ehtinyt ja jaksanut vielä neuvoa meitä noissa jutuissa alotteleviakin jotta saadaan omakin romu nippuun :D
   
 9. chevy -64

  chevy -64 1st gear

  viilaavaan lisää sitä laitetta niin se tod.näk kulkee kovempaan :D
  näin maallikon silmin nähtynä.
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Siinä on kaverit saanut ja saa kyllä varmaan viilata pää punasena ennenkuin vapaasti hönkivällä katuautolla pääsee ilman naurukaasuja tms. kasin puolelle :p Mut hienosti noi muutamat kärkipään autot menee ja kovaa ja tasaista kisaa siellä kasin ja ysin pinnassa käydään varmaan koko kausi finaalipaikoista :wink:
   
 11. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mita, en ollut viime kisoissa, ajaako Luikki nykyaan Rambrelilla kun se PARHAALLA merkilla ajaa :eek:
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Nou, nou, kyllä se edelleen ajelee kuvankauniilla punasella Daewoolla, tai niinkuin Käkö tuolla kirjoitteli jotta kupeeooppelilla 8)
  Tässä viestin allekirjoituksessa sitte loput totuudet :rotfl:
   
 13. OL550

  OL550 1st gear

  Hmm.. joutuu lähtemään katsoja puolelle nitronatikoihin...

  Jokos D:ssä keritään kasinpuolelle nitronatikoissa? (finaalissa?)
   
 14. Harald

  Harald 1st gear

  Jo vain.Parikin ehdokasta.Wellamo toden-näköisesti ja luotan myös että Luigi neppaa myös kasin puolelle.
   
 15. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kiitos luottamuksesta Brotha 8)

  Kovasti kyllä tota kasin aikaa tavoitellaan, ja viime kisojen jälkeen on kaikenlaista pientä tullut virkkailtua. Saa vaan sitten nähdä, miten äijän käy, kun alustamuutoksia on tullut suoritettua, jolloin vaarana on se arvuuttelu, että mihin suuntaan auto sinkoaa, kun breikkinapista otteensa irrottaa. Nio toivottavasti mennään suoraan ja saadaan parannettua tota vielä puutteellista 60-jalan aaikaa, jolloin loppuajankin pitäisi parantua. Lisäksi Camaroon on suunniteltu jonkinlaista skooppia, jotta ilma ei pyörteilisi niiden imutorvien kohdalla niin villisti. Tää hanke on kyllä vielä kesken, ja voi olla ettei se valmistu vielä Nitro natikoihin, mutta yritetään :oops:
   
 16. Tea

  Tea 1st gear

  Heti siitä kasin ajasta kyllä julkaisen sen hamekuvan:)
   
 17. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  No siinä tapauksessahan Luigi vaikka työntää sen kasin puolelle. :rotfl:
   
 18. Muki

  Muki Gearhead

  Mitä, taasko tekstiilejä, häh ?
   
 19. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kiitos tästäkin kannustuksesta :rotfl:

  Kumman kuvan niistä kahdesta sulla olevasta aiot julkistaa. Lähetä ne mulle koneelle vaikka privana, niin vois sitten hankkia samanlaisen kostyymin ihan omaksi viihteeksi. Sitäpaitsi tiommonen hamonenhan on kovastikin mukava ja ajankohtainen varuste, ainakin täällä pääkaupunki-seudulla, tuu vaikka kattomaan.

  Mistään tekstiilivedoista ei siis ole tällä kertaa kyse, vaan noi kuvat on otettu Vilppulan keskustassa pääkadun varressa erään parempi-osaisen televisiokanavan järjestämissä "erilaisuus ei ole kenenkään vika" kinkereissä presidenttimme T. Halosen kunniaksi. Näiden kemujen syvin olemus oli viestittää kilpa-autopilijoiden huoli yhä Sosiaalidemokrattisemmassa maassamme siihen, kuinka väärin ymmärrettyjä kansakuntamme vähemmistoryhmät ovat joutuessaan hillitsemään syvimpiä tuntojaan niinsanottujen pintaliitäjien ja viher-piipertäjien joukossa. Tuo ohjelma tullaan esittämään SVT-kanavalla 256:tta kertaa toive-uusintana sen saaman suuren sisäpoliittisen merkityksen ja kasvattavan vaikutuksen johdosta. Se miten minä sinne jouduin, onkin sitten ihan toinen juttu :oops:
   
 20. Harald

  Harald 1st gear

  No Alastarossa se nähdään miten puskee punainen camaro.Toivottavasti tapaamme Luigin vanhassa rennossa olemuksessa.Eli kahvipannu kuumana ja isännän komeaa lauluääntä kuunnellen.
   

Kerro tästä muillekin!