KAMASA TOOLS Nationals 05. - 06.6.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 24.5.2010.

  1. ERT2

    ERT2 1st gear

    http://www.youtube.com/watch?v=Wnkc9h3IMUA

    Käkö, ole hyvä ja nauti :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ei tainnut oikeen Supolle menna jakeluun kun aikasemmin sanottiin ettei oikeen aina kaikilla ole mahdollisuuta paasta paikan paalle!

    Mutta pistetaan kulut puoliks, maa hommaan muutaman paivan vapaata niin saa maksat mun 1200e lentolipun niin siella nahdaan. :wink:
     
  3. Red chevy

    Red chevy 3rd gear

    Juu..Hyvät oli kisat...Mielummin sitä kisakalustoo radalla katselee ku luuttuavia äijiä :)tuli viimevuotinen pudiksen kisa mieleen (ei rasvaustaukoja) Tahti oli aika sopiva.. 8) On ollu välillä joskus tahmeempaa..takavuosina..Meillä oli porukassa mukana pari ensikertalaista.. innostuivat.. ja lupailivat tulla nitroja kattoo :D eli oli drag racee parhaimmillaan...näin katsomosta katottuna.. :D
     
  4. hiso

    hiso 1st gear

Kerro tästä muillekin!