Kamasa Tools Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 25.5.2011.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kuin myös, kiitos kuvista ja videoista kanssa! Noi videot on monille oikeesti tärkeitä eri kulmista kun meillä kuitenkin tulee kohtuu vähän lähtöjähyvisssä olosuhteissa per kausi, ni toi auttaa tosi paljon.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossa oot ihan oikeessa, mitä enempi niitä lähtöjä pääsee näkemään tolleen niin sitä vähemmän se jättää arvailujen ja kuskin tuntemusten varaan asioita.
    Etenkin kun meilläkin yhä ainoa tiedonkeruu on vaan niistä omista "mutuista" kirjatut jutut A5 ruutuvihkoon, jos joku nyt sattuu muistaa kirjoittaa niitäkään sinne. Yleensä ei :rotfl:

    Ja tosiaan, hyviä noi Miksun videotkin on ja hienoa että niitä löytyy nyt tolleen juutuubista :D
     
  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    B.B.Chevyn lähtöjä on aina ilo kuvata.
    Autossa yhdistyy räjähtävä voima ja vastustajassa pelkoa herättävä ulkoasu :) http://youtu.be/fxxDiW6aWGo
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kiitoksia :D

    Oliks se silleen että mitä nopeudessa hävitään niin se äänessä ja (auton tai ainakin tiimiläisten) rumuudessa voitetaan, vai mites se meni :rotfl:
     
  5. plyma69

    plyma69 1st gear

  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Paljon kivoja videoita plyma69:ltäkin, hienoa :D
     

Kerro tästä muillekin!