KAMASA TOOLS Nat´s 7.-8.6.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 21.5.2008.

  1. ip

    ip 3rd gear

    Montako mootorii ot tehnyt? että kestää kaasut noin niikun tostavaan kyllä senkin koneen joutuu rakentaan ei ne niitä amerikassa rakenna/ säädä . Ja noi turpomootorit jotka kaduuilla ajais niin ei niitenkään paineet ole totaluokkaa kuin kisoissa on laitetaan niihinki noi 0.4paarii niin nähtäis? se että tulee monen muotosta viritys astetta on luokalle vain etu rakentelun muodossa.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei mullekaan aukene se, että turbo tai remmiahdin saa olla, mutta ilokaasuja ei. Kuin ei myöskään se, että näiden oletetaan ajavan vaparia vastaan 25 kilon painosakolla. Mun mielestä ilokaasun pitäis olla sallittu siinä missä muutkin lisähapen syöttötavat, ja eriytettyinä tän hetken vaparit ja sitten noi loput. Aivan kuten B:n osalta tehtiin jo ? vuotta sitten; Alunperinhän ne oli jaettu niin, että A oli alle 1600 kuutioiset ja B 1600-4000, siitä sitten siirryttiin alle neljä litraa ahdettuihin (B) ja ahtamattomiin (A).
     
  3. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Kamasan osallistujalistaa näköjään tänään päivitetty ja sen mukaan päästään näkemään se Lehtimäen Timpan "jarruttelematon"uusi TF kilpuri...ja Äikään Timppakin oli ilmoittautunut...Että ihan Timona sitten näköjään mennään.

    Se on hienoa että jollain on vielä munaa ostaa auto ettei tarvi vuokra-autoilla ajella :wink:
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mun nahdakseni Moller ei sita olis myyny vaikka jollain olis ollu kuinka paljon vaan munia. :soosoo: Kait se meni raha kauppana.
    Sitahan en silti tieda missa Timo on rahojansa pitanyt, ja tokkopa se nyt tahan mitenkaan liittyykaan :odroll:
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

    Eihän noista ulkomaan elävistä tiiä. Meidänkin firman osti råuttalaiset ja mä pelkäsin, että uusissa työasuissa olis sepalus takana...
     
  6. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Mun nahdakseni Moller ei sita olis myyny vaikka jollain olis ollu kuinka paljon vaan munia. Kait se meni raha kauppana.
    Sitahan en silti tieda missa Timo on rahojansa pitanyt, ja tokkopa se nyt tahan mitenkaan liittyykaan



    No sanotaan sitten miestä, että kaikki sen tajuaa, mutta joka tapauksessa hatun noston arvoinen asia ostaa auto kuin mennä ja vuokrata siihenhän nyt pystyy melkein jokainen. Luulis, että sillä tiputiimilläkin olis sen verran rahnua lompakossa että sais auton irti
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Ei voi kuin ihmetellä kuin joillain voikin olla paha olo joidenkin toisten ihmisten ja tiimien tekemisistä vaikkei ite ilmeisesti edes kilpailekaan, ainakaan samassa luokassa :odroll:
    Eiks se nyt oo ihan sama, ostaa tai vuokraa niin ihan vitun kallista leikkiä se on joka tapauksessa ja aina ei välttämättä sitä jonkun haluaman tasoista kalustoa ole edes ostettavissa ja parastahan ja tärkeintähän tässä on että mahdollisimman monta suomalaista ajaa sit tossa kuninkuusluokassakin :wink:
    Ja hienoa jos tuo Lehtimäen TF on ajokunnossa ja tulee testaamaan nyt Kamasa Toolsiin Alastaroon niin pääseehän taas fiilistelemään jossain vaiheessa omien hommien välissä kunnon rytinää ja paukettakin 8)
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aikalailla sammaa mielta, sama sen nyt etta ostaako vai vuokraako. Molemmissa tapauksissa tarvitaan kylla molempia, munia ja rahoja :rotfl:

    Henkilokohtaisesti nyt en vaan yhdy tohon kasitykseen etta laitteiston vuokraaja olis jotenkin ala-arvosempi semmoseen verrattuna kuka ostaa pelit omaksi.
    Joskushan voi kayda vaikka toisinpain, vuokraaja saa palauttaa vanhentuneen/hitaan/toimimattoman kaluston mutta semmosen ostaja karsii sen ite.

    Tarkennetaan nyt viela sen verran etta en nyt tarkoita etta tassa tapauksessa kukaan olis ostanut tai vuokrannut huonoa kalustoa. :soosoo:
    tai jos oikeen tarkaks mennaan niin voi ollakkin etta on, mutta mina sita en tieda :rotfl:
     
  9. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Kyllähän se ajokunnossa on, niin että ainakin lisenssilähdöt saa suoritettua alastarolla. Olivat muuten auton kanssa näytillä somerolla leather heavenin edessä(sponsori) ja homma tuntu toimivan, kun siinä käyttelivät autoa. Lisäksi annettiin pieni näytös siitä kuinka auton moottori ja kytkin puretaan, tarkistetaan ja kootaan tunnissa. Näytti homma olevan suhteellisen hyvin hanskassa vaikka uusi TF-tiimi onkin, mutta kyllähän se tämä vuosi harjoitteluvuosi on ei sille mahda mitään mutta aika näyttää
     
  10. forssu

    forssu Gearhead

    Komppiin tullu yks peruuntuminen. Oisko kellään noista kolmesta PM autosta esim kiinnostusta ajaa kompissa niin sais kisan pystyyn? Tai C-ryhmästä joku?
     
  11. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    RYHMÄT JOITA EI AJETA KAMASA TOOLS OSAKILPAILUSSA (30.05.2008)



    Vähäisen osallistujamäärän vuoksi seuraavia ryhmiä ei ajeta Kamasa Tools Nationals osakilpailussa.
    Street C, Junior Modified, Super Street, Super Gas, Competition.

    Kyseisten ryhmien kuljettajan voivat siirtyä halutessaan ajamaan, johonkin muuhun ajettavaan ryhmään.

    Mikäli peruutat osallistumisesi kyseiseen kilpailuun kokonaan, ota yhteyttä FHRAn toimistolle, ryhmän vaihdosta ilmoita viimeistään katsastuksen yhteydessä.


    FHRA / Mona


    Että tämmöistä :-?
     
  12. Jza

    Jza Double Gearhead

    Juu. Eli vissiin sitä ajetaan sitten spettiä viikon päästä... Tai jotain. Mutta ihan sama vaikka ajaisin TF:ää, kunhan radalle tästä nyt vaan pääsis :D
     
  13. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tokkopa niitä uudistetaan ei oo ainakaan kantautunut korviin mitään kiinnostusta moisen suhteen kilpailjoiden keskuudesta, joten nehän on nyt sitten hyvät. Meille se sopii kyllä.
     
  14. forssu

    forssu Gearhead

    Jos eilen Tommy ilmotti että ei saa vehkeitä nippuun niin miksi jo tänään Comp on suljettu pois kisailtavista luokista? Eikös rajat pitänyt olla selvät: Viimenen ilmottausmispäivä, tai katsastus??? :mad:
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    ?? Olenko mä vielä liian selvinpäin, mutta nyt ei auennut :oops:
     
  16. Mopar

    Mopar Gearhead

    Mullakin jäi keväällä sellanen kuva, että raja menis katsastuksessa??
     
  17. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Kilpailukutsussa lukee:Ajettavat ryhmät vaativat 5 ajallaan ilmoittautunutta kilpailijaa.Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailunjärjestäjä päättää mitä ryhmiä ajetaan.
     
  18. forssu

    forssu Gearhead

    Tarkotakko että luin tekstiä liian tarkkaan kun meinasin että ilmottautumis aika päätty 19.5? Meinasin että silloin tehtäsi päätöksiä?
     
  19. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Jos tota ylläolevaa tarkoitat se on kilpailukutsusta.En todellakaan tiedä kun en ole tekstiä itse laatinut mitä AJALLAAN ilmoittautuminen tarkoittaa sen voi varmistaa Fyyrasta,Paksa homma jokatapauksessa taas tuo kilpailun peruuntuminen.
     
  20. ERT2

    ERT2 1st gear

Kerro tästä muillekin!