KAMASA TOOLS Nat´s 7.-8.6.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 21.5.2008.

  1. hejo

    hejo 1st gear

    Näillä näkymin ensi viikonlopun säätkin näyttäisivät suosivan... 8)
     
  2. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  3. autoferreo

    autoferreo 1st gear

    Mites luokat PM, TMD, TMFC ja TF? <5 ilmoittautunutta kuljettajaa
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Samaa muistaakseni pähkäilin viime vuonna ja joku viralliselta taholta vastasi ettei tuo sääntö koske pro-ryhmiä?
     
  5. autoferreo

    autoferreo 1st gear

    No niinno aina voi näinkin ilmoituksen mukaisesti päätellä, mutta kun se virallinen osuus pitää myös hoitaa. Ohessa ote FHRA.n sivuilta 17.4.2008 päivätystä tiedotteesta:

    - Viiden kilpailijan sääntö-asiaa on käsitelty, ja selvennyksen vuoksi, tässä johtokunnan aiemmin, viime kauden lopussa tekemä päätös:

    1. Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailun järjestäjä päättää mitä ryhmiä ajatetaan. Eli käytännössä ryhmät, joihin on ilmoittautunut alle viisi kilpailijaa, ei ajeta, ja kuljettajille tarjotaan mahdollisuus ajaa muissa ryhmissä. Jälki ilmoittautuneet eivät vaikuta tähän päätökseen.
    Ilmoittautuneille jaetaan katsastuspisteet (100) riippumatta siitä ajetaanko ko. ryhmää vai ei. Ilmoittautuminen on sitova kun se on maksettu. Osallistumismaksua ei palauteta, pois lukien force majeure -sääntö.
    Jos kilpailija jää pois kilpailusta ilman ilmoitusta, niin peritään häneltä ylimääräinen (50 €) toimisto käsittelymaksu. Käytäntö oli voimassa jo kaudella 2007.

    2. Jos lajitelleita itse kisassa on lajittelun päätyttyä alle viisi, niin ko. ryhmää ei ajateta. Osallistuneille jaetaan ansaitut pisteet ja lajittelu pisteet.
    Kilpailun järjestäjä voi kuitenkin antaa kilpailijoille mahdollisuuden ajella keskenään kisaa jos katsoo sen esimerkiksi aikataulullisesti olevan mahdollista.

    Tiedotteen allekirjoittajana FHRA:n virallinen tiedottaja Jami. Voihan tuosta tiedotteesta yrittää jotenkin tulkita että tuo ei koske Pro-luokkia. Minä en onnistunut. Olis kiva tietää että onko asiasta mustaa valkoisella jossain virallisessa vai onko tää yksi niitä erinomaisia päätöksiä.

    M
     
  6. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    1. Kohdan ensimmäinen lause :rotfl: , siinähän se selkeesti lukee:.....
     
  7. plyma69

    plyma69 1st gear

    Tuolla kuvia kisoista lauantailta http://kuvablogi.com/nayta/1170036 ( uuden kameran opettelun takia kuvat vähän heikkolaatusia) mut hyvät kisat pienistä tauoista huolimatta 8)
     
  8. T.S

    T.S 1st gear

  9. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

  10. Ck

    Ck Gearhead

  11. TiMu

    TiMu 1st gear

  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  13. Jaku

    Jaku Gearhead

  14. SG466

    SG466 1st gear

  15. hejo

    hejo 1st gear

    Kiitosta taas ahkerille kuvaajille,hyviä kuvia jälleen! :D
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kuvat on tosiaan taas hyviä ja ilmakin oli hieno. Niin, ja meidän uus grilli eiku siis krillikin toimi hyvin :D
    Vaan siinähän ne meidän tiimin hyvät kokemukset oikeestaan taas olikin kun auto se ei vaan millään ala toimia niinkuin pitäis eikä mee mihinkään :-? Kohta pitänee alkaa toivoa lohdutukseks sieltä tornista kisaradioon sitä Käkön lempibiisiä "Vielä on kesää jäljellä..." :poff:
     
  17. ERT2

    ERT2 1st gear

  18. mika112

    mika112 1st gear

  19. omega16

    omega16 1st gear

Kerro tästä muillekin!