Kangasalla oli kuuma!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja poskisolisti, 9.7.2005.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Tulipa tänään maleksittua restauranta päivillä Kangasalla ..myyjiä oli todella runsaslukuisesti paikalla -monet valittivat tukahduttavaa kuumuutta ja olivat eittämättä sen näkösii että kylmäsuihku ja purkki REXONAA olis ollu paikallaan..Niin ja olihan siellä semmonen luonnonilmiö kuin trombi yhtäkkiä taivaalta satoi vaatteita ja rojuja!eikä tää ollu nääntyneen harrastajan kangastus kun monet muutkin sen näki..
    :wc:
    No tulihan sieltä ostettuakin muutama tiivistesarja sekä jotai pikku sälää kun ei viittiny kuunnella myyjän ruikutusta kuinka tänään ei mikää mee kaupaksi-paitsi kalja ja jäätelöt..no säälin tuota piruparkaa ja ostin pahkakupin ja nukkavierun stetstonin- tosin se hattu lemus semmoselta että täytyy kai käyttää kemiallisessapesussa ennenku päähänsä laittaa--se nimittäin haisi ihan urealle :oops:

    Sivusta seurasin tapahtumaa kun viiskymppinen pönäkkäpariskunta sovitti sortseja, mies valitti että muuten hyvät , mutta sais olla haaroista suuremmat.....-nainen tokaisi miehelleen todella kuuluvalla äänellä:näyttäsit joskus mullekkin sitä mikä siellä muka on niin suurta( päihtynyt nainen saattaa olla arvaamaton ja villi..)... :argue:
     
  2. Ardeseg

    Ardeseg 1st gear

    Kuumaa oli Kangasalla

    Olinpa Kangasalla minäkin ja lämmintä piisasi. Ostettavaa ei juurikaan löytynyt, nirsoko lienen. Vai onko niin ettei ko. tapahtumassa liiemmälti osia Darttiin ollut.
    Näin kuitenkin melkein oman Swingerini kopion: hienoa että jollain (muullakin) on tyylitajua... Heh. Tunnistaako kukaan kilpeä JXC-51? Saattaisin haluta turista omistajan kanssa.

    Trombia en nähnyt mutta jotkut myyjät päivittelivät kolmatta sanoen: sillä oli vielä markkahinnat osassa romuista ja se yksi ostaja tinkas liki kolmenkympin (mk) osasta melkein kympin maksaen 20 e... No hintahan on kohdallaan jos tavara vaihtaa omistajaa, eikö?

    Hämmästyttävän vähän oli harrastekalustoa liikkeellä, ainakin jos vertaa viime vuoteen. Tosin olinhan itsekin käyttiksellä liikkeellä..
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Jos sulla vaatteet tai muu krääsä pääsee loppumaan ennen syksyä niin sitten on vielä se turkulaisten vaate,pulla ja posliini syysheikki !

    Oliko kellää vihjeita swapeistä jossa pelkästään auto/mp roinaa ?
     
  4. 55&64

    55&64 1st gear

    Lämminhän siellä oli, mutta ei lämpö luita riko...
    Tuo trombi imas jonkun riepukauppiaan tavarat korkeuksiin; yhdet housut
    kävi varmaan 100 m korkeudessa tiedä sitten kenen päähän putosi.
    Hankinnat oli itselläkin muuta kuin harrastetavaraa, mutta pienehköstä
    harraste (ainakin amerkikkalaiset) tarjonnasta huolimatta tuolla tulee vaan käytyä. Paikkanahan tuo on paljon viihtyisämpi kuin joku asfallttiparkkipaikka tai hiekkakenttä!
    Järjestäjille iso KIITOS harrasteparkista, kiva katsella harrastepelit yhdessä paikassa ei tarvi kíerrellä pitkin isoa parkkipaikkaa. Tästä sais moin tapahtumajärjestäjä ottaa oppia!
     
  5. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Olihan siellä tosiaan aikas lämpönen ilma kun siellä lauantaina tuli käytyä :D oli kyllä aikas terhakkaan oloinen puhuri se, joka kyseistä tapahtumaa kunnioitti läsnäolollaan :)
     
  6. Jiihaa

    Jiihaa 1st gear

  7. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Tarkkaavaisuutta,onko autojen merkki ja vuosimallit oikein??? :eek: Palautetta kehiin? 8)
    Onkos loppukesästä Kangasalla vastaava tapahtuma??? :eek:
     
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Kyllä syksyllä on toiset Restaurantapäivät. Oliko peräti elokuun lopussa vai koska...enpäs taas muista
     
  9. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Kyllähän siellä oli mielenkiintoisia kapistuksia..sitä metallipunaista Ramler Marlinia mä äimistelin -miten rumat naarmut oli vedetty? kylkeen.. :mad: liekö ollu ilkivaltaa?? :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!