Kannattaako ostaa Astro?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Astroa, 24.10.2005.

 1. Astroa

  Astroa 1st gear

  kiitos kiitos... tarvihtee suomennella paremmalla ajalla tarkemmin...

  Onko muuten tietoa siitä että nyt kun minulla on vikalista astrosta kun ei mennyt läpi, niin voinko nykästä katin pois jo nyt?
  kun nehän ei vissiin saa muuhun enää puuttua kun vikalistalla oleviin asioihin...?
   
 2. Astroa

  Astroa 1st gear

  joo nyt kävin tuossa pihalla kattomassa astron vikakoodit...

  alussa se vilahteli niin että taisi olla kosketushäikkää tms kun siitä ei ootanut mitään selvää...oikeesti...

  sammutin virrat, parantelin ruuveja, ja uudestaan... se paloi kokoajan vaan eikä muuta tehnyt...

  sitten vielä kerran kokeilin...

  nyt se teki selvästi koodia - - - (piiiip tauko piip piip) eli 12 kaikki ok?
  sen se teki vielä selvästi pariin kertaan kun sammutin virrat ym.
  ja odotin yli kolme kertaa (röökin verran)eikä se siitä vaihtunu...
   
 3. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Ja sori pienet näppäilyvirheet tossa lontoonkielisessä manuaalijutussa...
   
 4. audiq

  audiq Gearhead

  Eli jäikös se samalla lailla vilkuttamaan kun meillä, ainakin 6 kertaa kerkes vilkuttaa (12) ennen kuin otin virrat pois.
  Löytykö apusimpukat jo? Miksi katti pitää poistaa?
   
 5. Astroa

  Astroa 1st gear

  ilmastointi päällä?
  siis oonko ymmärtäny ilmastoinnin toimintaperiaatteet täysin väärin kun olen ymmärtänyt että ilmastointi tarkoittaa käytännössä vain sitä että auton saa kesällä kylmäksi!
  vai miksi noissa joissain kohdissa on ilmastointi päällä ja joissain ei...

  katti pois, tarkemmin ajateltuna en tiedä miksi...
  foorumia lukiessani kun joillain oli mennyt katti tukkoon ja meno hyytynyt, ja venäläistä bensaa ei voi käyttää (hajoaa?) vaikka sitä nyt en tiedä vielä uskallanko sitä ilman kattiakaan käyttää...jenkki kun on, en tiedä mitä tykkää... suoria putkiakin vähän ajattelin...
   
 6. Astroa

  Astroa 1st gear

  maanantaina eräs herra lupasi lähettää käytetyt "hyväntuntuiset" apusimpukat 20€ joten ajattelin niillä kokeilla...
  apusimpukoita en osannut katsoa vielä että missä ne sijaitsee jos sitä tarkotit...
   
 7. audiq

  audiq Gearhead

  Joo sitä tarkoitin ja runkopalkit kyllä erottuu, että pitäis löytyy jos aikaisemmat ohjeet luit. Omana mielipiteenä sanoisin Astron äänen "toimivan" paremmin kuin vain "hyrisee/humisee" on jotenkin halvan romun pörinä jos putket liian tyhjät.
  Tämä siis vain oma mielipide.
   
 8. Astroa

  Astroa 1st gear

  niin, kyllä totta tuokin. nyt se kyllä käy hiljaisen humisevan pehmeän tasasesti, ja en tiedä tuleeko hyvät pörinät sitte vai ei... saa ny nähä teenkö mitää...

  Joo luin oohjeet. Muta onko se nyt sitte semmonen tanko häsmäkkä vaan.
  eli kun katoin sinne (käänsin renkaat, etupuolelta kurkkasin) niin jostain sieltä syövereistä tulee tanko, jonka päässä on nivel josta lähtee toinen tanko takasinpäin ehkä hieman eteenpäin viistosti ja menee piiloon johonkin peltien alle muistaakseni. niin sekö se nyt sitte on se apusimpukka (eli se nivel jossa 2 tankoo yhdistyy)...
  kun oon ajatellu että apusimpukka on ehkä edes vähän simpukkaa muistuttavan näkönen mutta ei tuosta kyllä simpukkaa saa mitenkään...kun kerran simpukka on nimeltään... :odroll:
  ja JOS se nyt on toi (jos tajusitte edes mitä tarkotin) niin missä siellä ne 2-3 pulttia on millä se on kiinni. lähteekö ne koko tangot huitsin svindulaa sieltä sitte?

  (voi pojat, nyt oon kyllä aika ulapalla jos se toi ei oo)

  :lol:
   
 9. Astroa

  Astroa 1st gear

  Niin katsos kun... :lol:
  Runkopalkissa (eli siis?), kallistuksenvaimentimen (ai niin mikä?) kiinnikkeen (tuskin kiinnikkettäkään tiedän kun en k.vaimennintakaan tiedä) takana...

  takana sana on ymmärrettävissä tuosta lauseesta :D
  (ajatella kuinka joku ei vain tiedä autoista...)

  tekemällä oppii

  SUURKIITOS kaikille muutenkin KÄRSIVÄLLISYYDESTÄNNE ja kaikista korvaamattomista neuvoista!!!
  [/u]
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Niin ilmastointi toimii myös lämmitysasennossa ja monissa muissakin...oikeastaan ilmastoinnilla on monta tehtävää ja vain yksi niistä on se mukava viilentävä vaikutus kesähelteellä... 8)

  Kostealla ilmalla se kuivaa sisääntulevan ilman,kuivaa ja pitää auton sisätilat kuivana myös talvella ulkolämpötilan ollessa nollassa ja sen yläpuolella.

  Se auttaa huurteen poisto asennossa tuulilasia pysymään auki jne.

  Ilmastointia pitäisi käyttää aina,myös talvella,eikä vain kesällä...sen käyttämättömyys saa sen menemään useammin epäkuntoon kuin jatkuva käyttö !

  Mikäpä omassa työssäkään mukavampi kun tulee rankkasateesta vaatteet läpimärkänä lastauksen jäljiltä kuivaan lämpimään autoon.Hetken päästä ovat vaatteetkin taas kuivat...eikä ikkunat huurustu 8)
   
 11. Astroa

  Astroa 1st gear

  no jovain!
  tuota en tiennytkään!
  hyvä tietää!

  elikkä siitä ON hyötyä siis talvellakin! 8) wauuu :pinup:
   
 12. vesahintsala

  vesahintsala 1st gear

  Pitkät

  Joko korjasit pitkät valot?

  Älä rupea rattia purkaa. :soosoo:

  Itellä ex-astroissa sama vika. Viiksi on yhteydessä mekaaniseen rautatankoon joka liikkuu viiksestä vedettäessä rattiputken päällä. Tangon päässä polkimien päällä rattiputken päällä löytyy valkoinen katkaisija johon tulee muistaakseni pikku töpsölillä johot kiinni.katkaisin on yläpuolelta kahdella 10mm(ei 100 varma oliko kymppi) ruuvilla kiinni.Sitä katkaisinta voi säätää vähän rattiputken pituussuuntaisesti ja viiksestä saa katkaisimen naksumaanja valot pelaa. Tai sitten tilaat soutwestiltä uuden katkasijan, ei ollut montaa euroa. :lol:

  Vaihtotyö tehään puskemalla pää selältään kaasupolkimen viereen ja siitä lampun kans ähräämällä se vaihtuu. sateella hiukka ankeaa kun jalat kastuu...
   
 13. Astroa

  Astroa 1st gear

  jassoo
  EIPÄ olis ehkä tullu ekana mielee sieltä päin "rattia" alkaa tutkia... täytyykin huomenissa kattoa löytyykö moinen häsmäkkä...
  sinänsä ihan järkeenkäypä selitys sulla...
  :odroll:
   
 14. Peeveli

  Peeveli 1st gear

  Ite otin katin pois ja laitoin suorat putket ja syynä lähinnä yhden vaimentimen kannattimen puuttuminen joka aiheutti välillä pöntön osumista kardaaniin ja tieten estettiset syyt.Aika painava olikin toi alkuperänen rakennelma mut laatikko ainakin alko pelaa paremmin virtauksien parantuessa ja vetoa jonkun verran lisää.. Ja eipä itellä ainakaa ole venäjän pojan polttoaine mitää hajottanu eli luulen et jos Hummeri H2 uskaltaa tankata ni lienee tommosen astronkin..(Oltii samaa aikaa tankilla).
   
 15. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Re: Pitkät

  Niin eli just se valonvaihdin, mistä puhuin aikasemmin. :lol:
   
 16. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Tosta pakopukihommasta sen verran et mä nykäisin putken alta pois katteineen ja tein 2,5" rosteriputken yhdellä flowmasterilla, äänet kyllä tuli vähän röhiseviksi mutta sisään ei kuulunut mitään ylimääräistä ja kulku piristyi oleellisesti, erityisesti vääntö tuntui kasvaneen. Tästä jokainen saa ihan itse päätellä mitä kannattaa tehdä.
   
 17. Astroa

  Astroa 1st gear

  hei miehet...

  kertokaas, ennekuin puran repsikan ovipahvit, niin voiko sähköikkunan moottori tippua oven pohjalle kun sähköikkuna ei toimi repsikalla ja oven sisältä kuuluu "kolinaa" kuin siellä olisi esim. juuri nostin moottori...

  ja toinen...

  pitääkö teillä esim astro, semmosta jännää ääntä aina sillon tällön, ajon aikana, valoissa > D päällä ja jarru pohjassa. Eli, mitenköhän sen äänen nyt selittäis. Sellainen kun "flekti" (se hemmetin ropelli) lähtis pyörimää, mut kun se ei ole huminaa vaan hieman pärisevän sirisevän tärisevää ääntä :lol:
  (on muutes aikas vaikee selittää ääntä)
  välillä se ääni tulee ihan kesken ajon, joskus valoissa, joskus liikkeelle lähtiessä ja pelkän ykkösvaihteen ajan... ei tietä...
   
 18. audiq

  audiq Gearhead

  Ilmastointi...??? :odroll:
   
 19. Astroa

  Astroa 1st gear

  onko vain se?
  toivotaan!

  eli onko ilmastoinnissa häikkää? jotkut laakerit tms menemässä? (onko siellä edes semmosia, kun en ilmastoinnin toimintaperiaatetta tiedä)

  se aika-ajoin sitä ääntä pitää, jopa ehkä säännöllisen epäsäännöllisesti...
  vielä en ole saannut selville ääntelehtiikö kylmänä/kuumana.

  Jokatapauksessa edestä, konepellin alta se kuuluu, ei perästä/keskeltä/sivulta, vaan edestä.
   
 20. audiq

  audiq Gearhead

  Ilmastointi pitää toimiessaankin pihinää ja puhinaa ja naksuu ja ym....
  Eikös aikaisemmin ollut juttua kahdesta asennosta missä ei ole päällä, joten kokeile jos niissä häviäis. Ja huolestuttavampaa jos ilmastoinnista ei kuuluisi ääntä. Asennot jossa ei ilmastointi päällä: HTR,VENT???
   

Kerro tästä muillekin!