Kannattaako ostaa Astro?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Astroa, 24.10.2005.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Jos saa naisetki vastata...? :pinup:

    Se on tyyppivika, ettei vänkärinpuolen ovessa toimi oikeen mitkään sähkövärkit. Piuhat menee poikki vuosien mittaan. Eli luulisin, että näin käynyt. Sen oven kolinan selittäisin toisella tyyppivialla, eli löystyvillä lukitusvaijereilla ja tangoilla. Ne sitten kolkattaa siellä iloisesti. Onko sulla "löysää" aukaisukahvoissa sisäpuolella, eli kuinka paljon ne tulee ulos, ennen kuin alkaa nappaamaan kiinni?

    Sitten tää toinen ääni. Kompurahan se siellä pyörittää. Ajaessa en sitä kyllä kuule, mutta liikennevaloissa seistessä. Vaikuttaahan se aavistuksen käyntikierroksiinki. Viimeistään ens keväänä kannattaa mitata muuten ilmastoinnin pukkaaman ilman lämpötila (pitäis laskea ihan muutamaan +asteeseen), eli pitääkö kylmäaineita käydä lisäämässä. Tahtoo ne järjestelmät tämän ikäsissä jo vähän falskaamaan.
     
  2. Astroa

    Astroa 1st gear

    jhoo no oven aukasu kahvat todellakin kyllä tulee "puoleen matkaan asti vastaan" :lol: ennenku nappaa kiinni... ja sit ne höröttää siinä puolessa välissä ajonkin aikana... heh

    jaa että se sitte ilmeisesti ON kompura... täytyy kuunnella tuleeko sitte varmast siitä.
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kävin koeajamassa tänään autoliikkeen Astroa:

    http://www.nettiauto.com/516883

    Onko kenenkään vanha/tuttu, on kuulemma myyty kolmasti tosta samasta liikkeestä eteenpäin? :eek:

    Kuskin oven sisältä kuului jotain kolinaa joka vaimentui kun sähkölasin laski alas. Mitäv?

    Ja kun lyötiin kylmänä käyntiin, auto pyrki selkeesti eteenpäin vaikka oli tietenkin P-vaihde päällä, mikäs siinä on?
     
  4. T.S

    T.S 1st gear

    Samaten kävi työkaverille, starttas manuaalivaihteisen auton pakkasilla ilman että kytkin oli pohjassa. Johan kolahti puskuri seinään..
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kun kyseessä ei oo kenenkään harrastajan vaan liikkeen myymä niin nyt saanee kommentoida hintaakin ja melkosen kovanpuoleinen on mun mielestä. Ton yksilön kunnostahan ei näkemättä voi sanoa mitään tarkempaa mut nykymarkkinoilla '91 300000 km ajetun Astron pitäis olla sit yhä kuitenkin melkosen helmikunnossa että hinta kiipeäs noille lukemille. Ite en ainakaan maksais lähellekään tuota mut voihan tossa olla sit jätetty reilusti tinkimisvaraa :wink:
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Viiteen tonniin se hinnan pudotti heti kun sanoin etten tyrkytä mitään vaihdossa. On sekin mun mielestä liikaa kun vähän joka paikka repsotti, ei mitenkään siisti oikein mistään, maalipinta ihan ok ja oven alareunat oli hyvät. Cruise yms kyllä pelas ja lootakin tuntui toimivan, lisävaloja nokka täynnä ja hyvät nastarenkaat. Mutta olsisko sellanen 3500e lähempänä oikeeta arvoa?
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ainakin mun mielestä, etenkin jos auto ei oo poikkeuksellisen hyvän ja siistin oloinen. Nykyisinhän noita on näkynyt myynnissä jo aika edullisesti ja vaikkapa tuolta Nettiauton sivuilta tai KePöstä katsellen ja vertaillen ton auton yli viiden tonnin hinta pomppaa aikalailla.
    Ja toi lootan oireilu. Jotainhan siellä on pielessä ja siihenkin on tuon auton kohdalla sit varauduttava että remppaa ja lisäkuluja tulee siitä samantein. Myyköhän se liike ton Astron semmosenaan vai laittaako siinä kaupantekohetkellä kauppakirjaan merkinnän "myydään korjattavaksi, vaihdelaatikkovika". Noin teki yks jobbari kerran kun ostin yhden Capricen jossa lootassa oli semmonen vika ettei P asento pysynyt päällä (se semmonen pieni kynsi mikä sitä pidättelee oli kulahtanut huonoksi) niin se myyjä sanoi että hän laittoi siihen sen pikkuvian takia kauppakirjaan tuon erikoismerkinnän. Tolla tempulla ne vapautuu siitä ettei asiakas pääse jälkeenpäin sit valittamaan siitä havaitusta viasta. Tosin veemäistä oliskin ollut jos esim. silloin mun tapauksessa siinä lootassa olis ollutkin vielä isompaakin vikaa mut onneks ei ollut :wink:
     
  8. Rodman

    Rodman Gearhead

    Nivalassa myynnissä -88 Astro 2.5 litran bensalla.. kävin ajaa pienen lenkin... toimi ok...hintaa oli noin 1600€ ...takana kovat penkit kolmelle...jos jotain kiinnostaa.
    T Rodman
     
  9. jontti66

    jontti66 1st gear

     
  10. Ahis

    Ahis Gearhead

    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=496888

    tuo astro myydään sellaisenaan, eikä liike suostu edes leimaamaan, ei ole kuulemma jenkeistä kokemusta... samallalailla (tosin mukavammin) nekin ajetaan konttorille sanoin myyjälle. No eivät suostu leimaamaan eikä saa minkäänlaista takuuta mistään. Kalliskin vielä, tosin noita uudempia ei juuri myynnissä ole. Ei juuri vakuuttanut myyjän puheet, mutta kai sitä on kattomas käytävä.
     
  11. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Laitoitko Astron jo myyntiin...? :eek:
     
  12. rika

    rika 1st gear

    Astro on vaihtoehto mutta kertokaa mitä eroa on "vanhalla" moottorilla ja Vortecilla?
     

Kerro tästä muillekin!