Kannattaako ostaa?..Chrysler Engine Overhaul Manual

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tovesala, 18.9.2006.

  1. tovesala

    tovesala Gearhead

    Chrysler Engine Overhaul Manual
    ISBN: 3450211455

    Covers small-block (LA Series) V8 engines from 1964 through 1994 and big-block (B and RB) V8 and 3.9L V6 engines from 1958 through 1978. Includes performance modifications and parts interchange information.

    Haynesin kirja...mietin tässä että kannatteeko tommosta ostaa..kun ei noita koneita oo tarvinnu availla aikasemmin nii aattelin et jos tosta ois apuja?...
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Kannatteehan se ilman muuta ostaa!
     
  3. tovesala

    tovesala Gearhead

    Mä vain sitä sisältöä mietin...et se siis kattaa lähes kaiken mahollisen?....
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Löytyy vastaava Chevrolet Engine Overhaul manual, kuin myös Haynes. Täytyy sanoa että se on ainakin melko suppea opus, yritetty mahduttaa liikaa yksiin kansii. Suosittelisin ostamaan sen kirjan joka käsittelee juuri sinun moottoria, ei sitä ja kymmentä muuta...
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Kyllä noissa yleensä on kaikki tarvittava tieto perus remppaan.
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Chevy-moottorimanuaalista puuttuu ainakin niinkin olelliset tiedot kun kiristysmomentit :odroll:
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    No joo, itselläni on kyllä oikeastaanainoastaan noita Chiltonin yleismanuaaleja tehdaskirjojen lisäksi, Haynesiltä on diesel-moottorikirja, se ainakin on ihan kohtalainen. Taitaa vaan laatu vaihdella sitten, onneksi kirjoitin että "yleensä".
     

Kerro tästä muillekin!