Kansitasojen lasku ja imari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jpe, 8.11.2016.

  1. jpe

    jpe 3rd gear

    Ajettiin BBC:n kansitasoista 0.5mm pois. Oletteko ajaneet myös imarin tasoista tavaraa pois näissä tapauksissa jotta istuu kunnolla vai onko tuo jopa pakollinen tehdä ?
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    0,5 milliä on niin vähän ettei aiheuta mitään ongelmia, 1,5mm alkaa jo vaatia jotain toimenpiteitä.
     
  3. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Mulla raapastiin 1,4mm kansitasosta ja joutuihan sitä imariakin sitten vähän veistelemään samalla metodilla. Sen jälkeen istui hienosti.
    Mutta tollaset 0,5mm veistelyt ei varmaankaan vielä tunnu missään, kuten artsiracingikin tuossa sanoi.
     
  4. jpe

    jpe 3rd gear

    Suunnilleen nollaan ajettiin siis tasot. Katsoin että ilman tiivisteitä istuu imari nätisti mutta tiivisteiden kanssa jää hivenen rakoa yläreunaan ilman että on pultattu mitenkään imaria vielä.

    Eli pulttaamalla kiinni mennee rako sitten umpeen. Kokeillaan siis ilman tasojen höyläämistä.
     

Kerro tästä muillekin!