Kanter

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja hla, 6.1.2006.

  1. hla

    hla Gearhead

    Tuoko joku suomalaisista liikkeistä Kanterin osia?
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Kanter ei harrasta tukkumyyntiä, joten jokainen osto sieltä on sama kuin jos asiakas ostaisi sen suoraan. Hiukan turhan paljon sanomista on ollut Kanterin toimitusten laadussa. Virheiden oikaiseminen on melkein mahdotonta, joten on aika riskialtista välittää tavaraa heiltä. Hyvällä tuurilla sieltä silti tulee mitä tilaakin.
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    "yhdyn edelliseen mielipuoleen" väärän kitin kehtasivat lähettää ja nyt saa tilata perään venat,vieterit,lautaset ja ö-pumpun......... ja ihan ekaks kehtasivat väittää ett ei oo edes tilattu, vaik oli tilaus vahvistus ja kaik....... vit.... kele!! nohh ens kerral viiisaaaampiiii...... kaik??
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ainakin minulle tuli kanterilta se mitä olen tarvinnutkin
    www.kanter.com
     
  5. Buddy

    Buddy 1st gear

    Tilasin kesällä chevyyn rättikaton kanterilta, eikä ole vieläkään tullu. Rahat on kyllä kelvannu. (Yli 500e) Eka kerta, kun on ollu mitään ongelmia. Lähetin paripäivää sitten sähköpostii sinne ja lupasivat tarkistaa, mikä mättää.
     
  6. Otto

    Otto Gearhead

    Mitenkähän noi '57:n nivelät, he kun tahtovat vaihdossa vanhat, niinköhän sitä arvaa lähettää sellaset sinne ja ootella uusia?
    Oliskohan jotain muuta pajaa jonka kans toimiminen olis varmempaa?
    Ihan peräti Suomessa?
     
  7. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    En lähettäisi mitään niveliä Kanterille. Kysy US-Partsista ensin, he myyvät Rare Partsin alustan osia, saattaa olla Kanterinkin osien todellinen tekijä.
     
  8. Akke

    Akke Gearhead

    Kantterilta tilaitu tavaraa parina talvena oman auton osien kohdalla palvelu ainakin pelasi ja syy sieltä tilaamiseen yksinkertainen koko etupään nivelsarja ja puslat ja ohjauksen centterlinkki tuli maksamaan saman verrran kun suomesta partsilta pelkkä centterlinkki (autona buick 68) T.Akke
     

Kerro tästä muillekin!