Kanterin alusta osat ja muita 60-luvun Fomocoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 10.1.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko kellään kokemusta Kanterin nivelistä ja puslista, kannattaako niihin laittaa rahojaan vai ovatko ihan paskoja?

    Autona on vuoden 64 isokorinen Fomoco tuote ja siihen ei tunnu enää uusia niveliä löytyä kuin Kanterilta ja/tai Rare Partsista sikahintaan. Moog ja TRW- eivät tunne kuin muutamia yksittäisiä palikoita, joista ei paljon apua ole.

    Tietääkö kukaan mistä muista autoista voi saada sovellettua niveliä ja puslia.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla on kans 64-vuoden fullsize fomoco ja siihen oon aatellu tilata tuolta PST:ltä etupäänsarjan jossa on kaikki nivelet ja puslat eikä maksa ku n.180$ siellä ameriikassa. en tiedä mikä se hinta on sit tääl suomessa. ja osilla on 10 vuoden takuu.
    toi sarja käy siis fordiin ja merkuriin.

    m.k.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tilasin omaan -63 Lincolniini etupään puslasarjan Kanterilta. Osat on jo autoon vaihdettu korjaamolla. Autoa korjaava kaveri ei ainakaan maininnut mitään negatiivista osista joten kai ne ihan käypäsiä ovat.

    Terveisin Repa
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tyhmä kysymys, mutta mikä firma on PST?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!