Kappale kauneinta luontoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 454SS, 30.9.2003.

  1. 454SS

    454SS 3rd gear

  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tietty, metsäautohan on oleellinen osa Suomalaista luontoa! Ja kun jostain skutasta löytää jonkun auton raadon huomaa miten tulee semmonen pikkupoikamainen fiilis kun innoissaan jämää tutkii...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olin jostain lukevinani, että valtiovallalla on tavoitteena saada kolmen vuoden sisällä metsät- ja takapihat siivottua autonromuista=hyvistä projektiaihioista joten saattaa tulevaisuudessa jäädä vähemmälle nuo löydökset, sääli.
     
  4. Impala71

    Impala71 1st gear

    Ei tule onnistumaan jos eivät ilmatteeks tule hakeen noita romuja pois ja tuskin sittenkään luopuisin noista käyttökelpoisista osista ilman korvausta... toisaalta nehän ovat vain säilytyksessä siellä metsän reunassa... saattavat pysyäkin siellä vielä ainakin siihen asti kun saa oman pihan ja tallin jonka taa roudata noi romut tuolta kotiseudulta. aian sitä on ajatuksissa että jos niistä romuista sitten joskus rakentelis jotai ihme härveleitä..
     
  5. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Hieman tuntuu tyhmältä kysäistä, mutta onko tuo Simca?
     
  6. 454SS

    454SS 3rd gear

    Ei
     
  7. Lounliraider

    Lounliraider 1st gear

    Ei ole Simca vaan ihka aito Itä-Saksan vauhtipahvi Trabant
     
  8. makke

    makke 1st gear

    Ovat muuten Trabantit nykyään ihan tajuttomissa hinnoissa Saksassa. näin kertoi siellä asustava tuttavani. Nyt niistä rakennellaan mitä ihmeellisempiä vekottimia.
     
  9. KajS

    KajS Gearhead

    "Ovat muuten Trabantit nykyään ihan tajuttomissa hinnoissa Saksassa"

    Silloin 90-luvun alussa ns Saksojen yhdistyttyä koettiin Trabantit kauheaksi haitaksi ja häpeäksi. Jotkut viisaat tiedemiehet kehittelivät bkteeria, joka söisi nuo linoleumihmeet maan kamaralta.

    Ilmeisesti bakteeri on purrut, Trabbi-rivistöt harventuneet ja arvonnousu on väistämätöntä.

    PS. Simca oli sentään Ranskan Chrysler, sillä ei ole mitään tekemistä työkalusaksan kulkimien kanssa.
     
  10. kojo

    kojo Gearhead

  11. 454SS

    454SS 3rd gear

    Ei näkynyt enään koko Trabanttia, joten ei päässy tarkistamaan löytyykö metsäakku. Luultavasti romutettu toikin kaunistus :sad:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 454SS 2003-11-09 18:39 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!