Kardaaniristikon kiinnitys Ford 8":aan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja freetime-cruiser, 6.8.2011.

  1. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Minkälainen mahtaa alunperin olla kardaaniristikon kiinnitys Fordin 8" perään?

    Ei nyt tullut kuvaa otettua, mutta onko tosiaan niin että ristikon kupeille on "potero" siinä yokessa, ja se rasvakuppi puristetaan siihen sellasilla pakoputkiklemmarin tapaisilla kiristimillä suoraan? Vai, kuten arvelisin, kuuluisiko rasvakupin etupuolellekin jonkinlaiset valetut "poterot" jotka sitten vedettäisiin yokeen kiinni sillä pakoputkiklemmarin tapaisella kiristimellä.

    Olipahan taas vaikeasti selitetty, mutta kun en muistanut kuvaa ottaa...
     
  2. fordstw

    fordstw Gearhead

    Ei sinne etupuolelle kuulu mitään poteroa..

    [​IMG]
     
  3. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kiitos infosta, sinne siis kuuluis tuollaset pannat, tuossa on tällä hetkellä paikallaan ihan pyöreestä tavarasta valmistetut pannat, ja vähän hirvittää kun niillä saa rasvakupin vedettyä soikeeks jos voimalla kiristää.
     
  4. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Ei saa kiristää liikaa tai ristikko on paskana muutamassa päivässä.
     

Kerro tästä muillekin!