karjapuskuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja tuurna, 14.5.2004.

  1. tuurna

    tuurna 1st gear

    Ihan vaan mielen kiinnosta haluaisin tietää et kuinka monella lava-auton tai pakun omistajalta tämä löytyy. Onko löytyny kapistukselle käyttöä vai onko sevaan lisävalo teline? .JA onko kukaan tehny ite puskuria. Puskuria ei muistaaksení saa pistää henkilö-autoihin.
     
  2. hietala81

    hietala81 1st gear

    mul ei ole mitään valoja ollu karjapuskurissa kiinni ja onhan metsässä ryömiessä keula paremmin suojattu.
     
  3. NokiLotja

    NokiLotja 1st gear

    Jep, retkeillessä väärään paikkaan kasvaneita puita voi tuuppia kumoon.
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Astrossa on. Oli hyödyllinen kun asensin kaverille pihavaloja eikä löytynyt tikkaita. Karjapuskurin päällä oli ihan hyvä seistä.
     
  5. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Kyllä löytyy. Mulla on sumarit laitettu siihen alhalle kiinni. Löytyy kyllä kuviakin jos joku haluaa tehdä kopion tai jotain. Ehdoton lisävaruste vanissa!
     
  6. van62

    van62 1st gear

    ite väsätty rauta keulilla, hellan 3000 takaa hyvän valaistuksen
     
  7. -riku-

    -riku- 1st gear

    Keulalta löytyy, ja on sen verran jämerä että kestää ottaa vähän osumaakin. Lyhtyjä siinä ei ole. Onpahan joku jaksanut väännellä takapuskurin, astinlaudat, roiskeläpät ja pakoputketkin samasta rosterista.
     
  8. Golden Lion

    Golden Lion Gearhead

    Kyllä vanissa karja rauta on ehdoton talvella, että ylettyy skrapaamaan koko tuulilasin;-)
     

Kerro tästä muillekin!