Kartaanin mulkkaaja hakusas!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja falcon, 13.11.2011.

  1. falcon

    falcon 1st gear

    Eli löytyykös eteläpohojammaalta konepajaa, joka osais mulkata kartaanin uuteen uskoon. Eli poikki etupäästä, ja uus isompi pää tilalle, kun ei toi falconin oma sopinukkaan toploaderiin.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

  3. Jaska Betala

    Jaska Betala 2nd gear

    en kyl koskaan oo kardaania mulkannu mut teen sulle kardaanin
    mittojen mukaan ja puntitan sen

    t jaffu 0505003503 eteläsavo
     
  4. falcon

    falcon 1st gear

    Tais löytyy paikka melkein omalta kylältä :eek: . Unohdin kaikes rytäkäs kokeilla et meniskö suoraan tohon omaan ristikkoniveleen se isompi pää, mut jos ei, niin eiku sorvarille.
     
  5. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    Mikäs paikka ep:llä kyseessä? Tarvis kanssa uutta putkee alkaa miettimään..
     
  6. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Mainostetaan nyt vähän oman kylän poikia :)

    http://www.hiomopalvelu.fi

     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Miulle lyhens kaveri saunajakkaraa vasten ja hitsas toisesta kardaanista pään siihe..eikä ees tärränny yhtää!

    Lyhens se sama kaveri miulle kyllä toisenkii kardaanin, eikä sekää tärränny... Ensimmäisestätä ajattelin, et se teki säkällä, mut on se varmaa enneki hiissuukojeet nähny. Ja siis ihan vaan rälläkällä pää ja pätkä pois ja miun minarc kempillä turas eka kepin takas nippuu ja sitte työmaan hiissuukoneella toisen. :wink: Mie vaa katoin > :eek: < noi vieressä :rotfl:
     
  8. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Toiset tekee mitä osaa, toiset mitä haluaa
     
  9. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    itte sitä meilläkin joutuu kaiken tekemään :odroll:
     
  10. laakkius

    laakkius Gearhead

    Joo, jopa alumiinikardaanitkin lyhentämään... :rotfl:
     
  11. jallu81

    jallu81 3rd gear

    yleensähä kardinaalin päässä olevas tumis on ohjuri, mikä menee sentin jos toisenki siihe putkee sisälle...ei se oikeastaan oo kiinni kuin siit et katkaisee suoraan putken ja heppailee varovarovaisesti kiinni...suoraan se menee jos vaa se ohjuri löytyy ja putki on suora..yleensähän ei ole.....

    nimim: kokeiltu on...
     
  12. laakkius

    laakkius Gearhead

    En mä ole ainakaan havainnu et putket olis ollu banaaneja, ainakaan ei ole mihinkään vipannu ja erikseen ei oo tarvinnu edes painottaa...
    Chevy vanin alumiinikardaaneja on sovitettu vaikka mihin vehkeeseen, ja tuntus kestävän. Nippelitietona putki on n.100mm halk. ja seinämävahvuus on 2.5mm.
     
  13. tonnisata

    tonnisata 1st gear

    kukas osais vaihdella ristikot sellaseen tuplanivel kartaaniin? on kaksi niveltä siis ihan peräkkäin ja siellä välissä semmoinen ohjain tappi juttu. Cadillakissa on tuommisia kardaaneja myös, ja nyt tää mihin pitäs vaihtaa, ois 4wd hilux etukardaani. Nivelet mokomaan oli prk ln kalliit, n satkun kpl :eek:
     
  14. blazer k5

    blazer k5 1st gear

Kerro tästä muillekin!