kasissa oli myytävänä 4d fury

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Elevator, 8.5.2006.

  1. Elevator

    Elevator 1st gear

    nii oli tossa uudessa kasissa myynnissä fury III vm 70 4d Hintaa 65000e. Oliskohan lienee tullut painovirhe vai joko fuselage-fullsize hinnat on e-bodyn tasolla :poff:

    Ps. tässähän tekikin sitten viisaita kauppoja jos näin on :rotfl:
     
  2. make_110

    make_110 3rd gear

    Se on tainnu olla ennenkin myynnissä samalla hinnalla, että ei taia olla painovirhe, kuulostaa vaan aika tylyltä hinnalta ku suomessa ollaan.
     
  3. JR

    JR Gearhead

    Ilmeisesti sama Fury, jolla ei pitäisi olla ajettu kun noin 10 tkm. Että melkein uusi siis. Jos on sama, niin otin siitä kuvan 2004 edustusautojen kokoontumiesta Mobiliassa.

    Kuva löytyy täältä
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tätä asiaa on käsitlty täällä ennenkin. Oikeesti, hinta tuntuu aika kovalta. Ebayssa on jatkuvasti noita vähän ajettuja, vähempihaluttuja malleja kaupan, ja hinnat ei nouse likikään tollasia summia. Menee sinne autoja kattomaan, ja laittaa hakusanaks vaikka survivor, niin saa noita suht vähän ajettuja vehkeitä tyrkylle. Mutta, edelleenkään se ei ole hullu joka pyytää; eihän sitä koskaan tiedä jos joku oikeesti haluaa just tollasen auton, eikä oo niin väliä paljonko se maksaa.
     
  5. Elevator

    Elevator 1st gear

    tuntuu hieman hullulta kaupitella autoja tollasilla ihan poskettomilla hinnoilla. Tuntuis että löytyis viisaanpiakin foorumeja tuohon touhuun maailmasta kun v8 moppepalsta :eek: Täytyy oikeasti auton olla jo erikoisuus ja harvinaisuus että siitä tollasta hintaa saa. Kumpaakaan kriteeriä toi auto vaan ei täytä.

    Enemmän kyllä oon ihmetellyt että miten toi naatalissa majaileva avo-Cuda ei vaan oo löytänyt uutta omistajaa. Siinähän on jo uudellemantereelle "halpa" hintakin. Vois kuvitella että tollasen auton oikeesti joku jo ostaakin miltei 70000e.

    No toisaalta, en minäkäänm autoistani halvalla luovu. Ja ainahan noi vaan kallistuvat :D
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jenkit arvostaa noita "numbersmatching" juttuja niin paljon. Saattais toi jos hieno on, silti mennä liki tohon hintaan, vaikka korinvaihto onkin. Hämmästyttävintä mun mielestä on, että ton tekemiseks on joskus "uhrattu" aito suomi 'cuda. "Emoauton" korista tuli kilpuri, joka on edelleenkin olemassa, tosin ajettu sillä ei ole juuri lainkaan. http://users.kymp.net/dsl1207w/kuvia/no ... acuda.html
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Eikös tässä justiinsa myyty 23 tkm ajettu lähes uutta vastaava '70 Valiant 4d 318:sta. Oli nettiautossa kuvien kera ja täällä OD:kin kaupattiin. Viimeisin hintapyynti taisi olla 4900 euroa. Noin niinkuin vertailukohtana tuolle Furylle.
     
  9. Elevator

    Elevator 1st gear


    Just tuota avo-cudaa tarkoitin. Toi auto voi olla hinnoiteltu ihan oikeen jopa. Vois jopa uskoa että tosta tuo raha vielä vaihtuukin.

    Musta alkaa tuntua että noiden fuselage autojen arvostus taitaa olla nousussa. Voinee johtua juurikin e-bodyn vanavedessä nousemisesta, mutta muutenkin tuntuu että noita kohtuullisen hintavina löytyy tuolta rapakon takaa. Väistämättähän noiden arvo tietenkin nousee mutta ollaanko menossa kohti jotain trendiä???
     
  10. spinout

    spinout Gearhead

    Jos ei tuohon Raivoon oo tuohta (ymmärrän), niin kysykää samalta myyjältä '80 Dodge Aspen 4d:tä - ei se maksa kuin 15000e, mutta sillä onkin ajettu paljon enemmän.. :odroll:
     
  11. rokki383

    rokki383 Gearhead

    hinnoissaa

    tol samal ukol on kaiken maailman kamaa myynnis,hinnat on kyl aika rohkeita muissaki kun kokonaisis autois
     
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Heh, mulla olis paljon halvempi Fury: http://www.nettiauto.com/720764

    Saa toki siitäkin maksaa vaikka 50000 euroo jos huvittaa... :lol:

    No, eipä silti, jos mulla olis esim. 48 miljuunaa euroo niin mä olisin ostanut ton Furyn ja ton Cudan ja silti mulla olis vielä päälle 47 miljuunaa euroo...
    Eihän se silloin olis kallista vai ?
     
  13. SG480

    SG480 1st gear

    Just tuota avo-cudaa tarkoitin. Toi auto voi olla hinnoiteltu ihan oikeen jopa. Vois jopa uskoa että tosta tuo raha vielä vaihtuukin.quote]

    Tuo oli aika pitkään hinnoiltu 5x.xxx mutta se ei tainnut olla oikea hinta koska vanha satanen lätkäistiin pokkana hintaan lisää :p
     
  14. moparmaniac

    moparmaniac Gearhead

    Vuonna 2002 kun olin E- bodyä hakemassa, samaa avoa tarjottiin hintaan 40000 €, mikä oli mun mielestä jo silloin kaamea hinta korinvaihdosta. Vaikka "Cuda" on Leskisen aikoinaan rakentama ja Mika Salollakin aikanaan ollut on nyky hintapyynti aika pielessä, koska esim. konehuone on kuin mistä tahansa käyttöautosta ja mm. ratti on väärän vuotinen. Tohon hintaan auton pitäisi olla virheetön!!!!!!
     
  15. Erppa

    Erppa Gearhead

    Ja nyt vielä toinen etukulma mällättäny , kun ei pysynyt jätkällä auto lapasessa viime syksynä.

    Kaikkien puheitten mukaan , on vaan sen takia myynnissä että kaikki tietäs sillä olevan se auto....
     
  16. Lassard

    Lassard Gearhead

    Se tosiaan taitaa olla Leskisen rakentama. Silloin tosin puhuttiin, että se olis KV(ei sit kumminkaan taida olla ku kateellisten panettelua),kyseinen rakentajaässä asuu aikas lähellä. No eniwei, Salo oli nähnyt Nash Bidgesin, TV-sarjan, jossa Don Johnson veteli samankaltaisella, ja halus samanlaisen. Leskinen oli just myyny laitteen seuraavalle omistajalle, ja HD-centeristä sitten soittivat, että onko laite myytävänä. Olihan se. Eikä maksanu ihan 40 tonnia...no, ajat muuttuu.


    EDIT: Liekö kateus iski, mutta tsekkasin just numerot:

    Auto:1970 Cuda 2D HT, 383 4bbl, Hamtramck, MI
    Kori: 1971 Cuda Convertible, 318 2bbl, Hamtramck, MI

    Numerothan löyty nettiauton ilmosta.


    Silloin, kun se oli täällä, niin se tosiaan oli viimeisen päälle tehty. Hyvälle näyttää edelleen
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Korinvaihtohan tuo, "luovuttajana" orkkis suomi 383 'cuda. 'cuda meni kisakäyttöön 80-luvun alussa, ja paperit siis jatko elämäänsä ton avon muodossa. Kilpurilla ei ajettu just lainkaan, ja se oli naftaliinissa parikymmentä vuotta kunnes tuli myyntiin. Kaupan jälkeen se oli mm. kerran FHRA american car showssa ja lyötiin kasaan yhdelle testipäivälle Alastaroon. 20 vuotta vanhoilla palikoilla 'cuda meni eka yrittämällä muistaakseni 10.63/213 km/t, siis myös 20 vuotta vanhoilla renkailla! Päivä oli lähinnä ajoharjottelua manuaaliautolla ja potentiialia olis varmaan ollut parempaankin, mutta parhaimmillaan laite poistui komeesti etupallot ilmassa keulien vielä kakkosella. Sen jälkeen tekniikka myytiin ensin,ja rullaava koppa viisnumeroisella summalla perään. Meni jollekin hautojalle, joka hypistelee sitä omassa tallissaan, tokkopa tulee ikinä enää käynnistys/ajokuntoon. Tossa pari kuvaa autosta varmemmaks vakuudeks, sieltä 80-lvun taitteesta.
    http://www.fhrakouvola.fi/kuvia/nostalg ... acuda.html
    http://www.fhrakouvola.fi/kuvia/nostalg ... da_82.html
     
  18. harry

    harry Gearhead

    meni jollekkin hautojalle??? joka hypistelee?? ONKO TIETO VAI ARVAUS!!
     
  19. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Epävirallinen tieto, synkkiä arvailuja oli, ettei enää ikinä liiku saati näy. Toivottavasti väärä.
     
  20. SG480

    SG480 1st gear

    Entäs tekniikka? Menikö myös hautomoon vai tuleeko käyttöön?
     

Kerro tästä muillekin!