Katsastuksen hinta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caminoss, 9.12.2007.

 1. signet

  signet Gearhead

  Ehdottelihan ne kaverille pappatunturin rekisteröintikatsastuksen hinnaksi suunnilleen tota samaa,kun heidän hinnastossa lukee että suameen ennen rekisteröimättömän ajoneuvon katsastus.Ei ollut ennen mopoissa rekisteriä,pelkkä vakuutus vaan.Kaveri vaihtoi konttoria,sellaselle missä oli mopon katsastukselle oma hinta jotai viiskymppiä kai...
   
 2. SököMotors

  SököMotors 3rd gear

  Näin ei ole!
  Tässä on tullut konttorilta asiavirhe.
   
 3. ihd

  ihd Gearhead

  Kyllä muuten on. Ostin viime syksynä Turusta ahvenanmaan åland kilvissä olevan SSE Bonnevillen, ja tullin kautta joutuu konttorille menemään ja maahantuonti katsastuksen suorittamaan. Nollaverolapun sentään tullista saa ja vuosikatsastus kelpaa Suomen puolella, että pakokaasuja,jarruja ym vuosikats. juttuja ei katsottu, mutta ne vakiot maahantuontikuviot, eli sivuvilkut, takasumuvalo,ketaiset parkit pois,ym. Ja auto oli muuten mantereen puolella katsastettu ennen.
   
 4. Timestone

  Timestone Gearhead

  Joo, tämä auto on myös ollu manner-Suomen puolella ennenkin... Muutaman kerran kyllä yskitti kun kuuli hinnan ensimmäistä kertaa. Mulla ne kuitenki ihan normaalin laajan rekisteröintikatsastuksen tälle tekivät vaikka leimaakin ois ollu jäljellä Affenanmaan puolelta? Eli jarrut, alusta yms. normaalit asiat. Pitänee vielä selvitellä asiaa.

  Mikä parasta, ei menny ees läpi... :poff: :rotfl:

  En tiedä mikä tuolle katsastukselle sitten on oikea nimi, virkailijat itse maahantuontikatsastuksesta puhuivat, kuittiin tuli kuitenkin laaja rekisteröintikatsastus muistaakseni...
   
 5. SököMotors

  SököMotors 3rd gear

  Mä rek.katsastin ahvenanmaan papruilla olleen caminon toissavuonna, väittivät ensin että tarvii maahantuontikatsastuksen, vänkäsin aikani vastaan ja vaihdoin sitten konttoria, toisessa paikassa homma hoitui asiallisesti eli normaali rek. katsastuksena.
   
 6. Timestone

  Timestone Gearhead

  OK, keskustelenpa vielä asiasta kunhan vien tuon romun jälkitarkastukseen. :wink: Konttoria en viittiny vaihtaa kun oli tuonne tilattuna suomikilvet jo valmiiksi.
   
 7. subu-96

  subu-96 3rd gear

 8. Bubbles

  Bubbles 3rd gear

  Mikäs tossa K1-Katsastajien Espoon, Helsingin, Porvoon ja Turun ym konttoreissa on kun siellä maksaa jo pelkkä puhelimeen vastaaminenkin?
  Suhinatakeista tulee lisähinta? :lol:

  Puheluiden hinnat:
  Kiinteän verkon liittymästä 8,21 snt/puh + 5,90 snt/min
  Matkaviestinverkon liittymästä 8,21 snt/puh + 16,90 snt/min

  http://www.k1katsastajat.fi/asemat.php
   
 9. Rado

  Rado Gearhead

  ^kauniit naiset :) ^
   
 10. CH3OH

  CH3OH 1st gear

  Käyttiksessä on vielä leimaa puoli vuotta, mutta sen jälkeen pitää jo harkita, maksaako aavistuksen enemmän mahdollisina sakkorahoina valtiolle, vai ryöstöhinnan ulkomaisille kartelliasemille. Taitavat tosin kerätä kilvet pois, eli asemalla käynti kuitenkin edessä. Toisaalta mieluummin polttaa bensaa ja ajaa vaikka sinne 200km päähän halpis-asemalle, kun alistuu kohtaloonsa ja repäsee lompakosta viimeiset fyllit siihen a-katsastuksen tiskille. :mad:
   
 11. willalande

  willalande 2nd gear

  nytpä näky olevan tuolla kuopionkin a-katsatuksella alennusta. h-auton katsastus 28 euroo! kyllä ne hinnat tippuu...
   
 12. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  viime viikolla Lpr:ssa A-katsastus päästöjen kanssa 75€€roo eli nousua 1€.
  voihan toi 1€ olla kaupunki lisäkin :odroll:
   
 13. tuntematon

  tuntematon 1st gear

  miksi muka åålannin kilvissä olevalla ei saisi mantereella ajaa? åålannin kilvet on paljon asiallisemman näköisetkin... vai eikö autoa saa siis rekisteröityä omiin nimiin ilman uutta rekisteröintikatsastusta???
  typerä maa ja tyhmiä sääntöjä.


  www.katsastushinnat.fi
   
 14. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  taannoin oli tarjous tiällä joensuussa muistaakseni Q-asema (tuli lappu kotiin) että sai katsastuksen 9e ja jos tarttis päästötestin niin se makso sitten 10...nyt on laitanaan kaikilla asemilla tarjouksena 19e...

  Outroadrebels/Jouni
   
 15. Galaxie500

  Galaxie500 Gearhead

  miksi muka åålannin kilvissä olevalla ei saisi mantereella ajaa? åålannin kilvet on paljon asiallisemman näköisetkin... vai eikö autoa saa siis rekisteröityä omiin nimiin ilman uutta rekisteröintikatsastusta???
  typerä maa ja tyhmiä sääntöjä.


  www.katsastushinnat.fi[/quote]

  Eivät oo samassa tietojärjestelmässä ollenkaan. Saa sillä åålannin kilvissä olevalla autolla toki tääl ajaa jos ite sattuu siellä asumaan. Eli et saa mantereella åålannin autoa omiin nimiin/kilpiin ilman rek katsastusta.
   
 16. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  iisalmen a-katastus mainosti 19€ katastus! :D piästömittaus 17€ bensakoneelta ja 30€ diesel,ja huhun mukaa ois mukamas pysyvä hinta,aivan mahtavaa! :rotfl: mut toisaalta vituttaa ku pari kk sit katastin kummatkin romut ni maxo jamexen käyttö maxo 82€ ja 52€ belair ! :mad: ja kummanki romun uusinta näytöt 20€ kpl.. :wc: eli yhteesä meni174€, kallista vittuilua..
   
 17. CantBeDone

  CantBeDone 1st gear

  Minulla on auto katsastamatta, odotan hintojen laskua - en suostu ryöstettäväksi.
   
 18. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Kuormuripikuppi tänään leimattu, ah niin ihanan halvalla 113€ :mad: . Hinnan kyllä jotenkin ymmärrän, koska PIHALLA JONOTTAESSA MENI TUNTI JA VARTTI edessä kax autoo :mad: . Ite hommaan 12minsaa :eek: .
  Olin varmaan ihan aiheesta pihalla toista tuntia kun 3 ukkoa hihitti sen aikaa kopissaan viettäen varmaan 10.30-11.45 kahvipäivää :soosoo: .
   
 19. Vanikuski

  Vanikuski 1st gear

  katsastin emännän auton K-1 katsastus asemalla ni makso 90e :mad: halpaa ku saippua :D
   
 20. paja1

  paja1 Gearhead

  pensavanin katastus 47e päästömittauksen kera K1 asemalla haminassa. tuli joku tarjouslappu postissa että saa 20e alee jos tuot tänne ja vein. meni muuten laakista ilman huomautuksia läpi :eek:
   

Kerro tästä muillekin!