Katsastuksen hinta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caminoss, 9.12.2007.

  1. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Maahantuontikatsastusta sitten käyty tekemässä ja vikalista hakemassa...
    Sen verran tein hintavertailua että Lohjalla hinta-arvio puhelimessa 300€, Espoossa apteekin hinta 170€ (äijä hikoili aika tasan tarkkaan tunnin yhteensä hommissaan josta puolet meni tietokoneella näpyttelyyn). Maksullisiin katsastusnumeroihin en soitellut.

    Hylsy tuli etuiskarista ja parista muusta pikkujutusta, eli vielä joutuu sen jälkitarkastusmaksun 22€ köyhtymään mutta oli tiedossa jo mennessä. Samoin kilvet maksaa parisenkymppiä kun on verot maksettu.

    19€ olisivat velottaneet pakokaasupäästöistä :wc: , kävin läheisellä korjaamolla mittauttamassa 15€:lla. Eipä menneet nekään rahat konttorille. Ostakoon äijä vaikka askin tupakkia sillä neljällä eurolla.

    Vastaavuustodistuksen hommaaminen konttorilla olisi maksanut 120€ :wc: , tilasin itse maahantuojalta, maksoi 50€ ja oli seuraavana päivänä postissa haettavissa.

    Automaattikahvia sai sentään juoda niin että napa ruskaa ja lukea ilmaisjakelulehtiä, hiphei.
     
  2. 496SS

    496SS 3rd gear

    Tänään kävin konttorilla, määräaikaiskatsastus 50€.

    Viime vuonna oli samassa paikassa 44€, eli vähän on korjattu hintoja.

    Ja läpikin meni, olihan mittariin tullut edellisen katsastuksen jälkeen huimat 2500km.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Hmm, täällä Ruotsissa vuosikatsastus maksaa nyt noin 32 euroa. Nyt käsittääkseni päätettiin sallia yksityiset katsastusasemat ja kas, jopa lupaillaan että hinnat tulevat nousemaan..
     
  4. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    100% komppi. Eikä olla ainoita.
     
  5. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Engelsmannithan sinnekkin niitä asemia ovat kovaa vauhtia perustamassa, eli sama konserni kuin suomessa.
     
  6. cam68

    cam68 1st gear

    eilen camaron katsastus joensuussa 29e ilman mitään tarjouksia :odroll:
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Milloinkohan toi hintataso valuis tänne etelään asti... :odroll: Jos en kauhean väärässä ole, niin ei taida täälläpäin irrota leima alle 45€:n. :x
     
  8. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  9. V-100

    V-100 1st gear


    Tämä

    http://helppokatsastus.com

    taitaa olla tällä hetkellä halvimpia ellei halvin katsastusfirma Helsingissä. Perussettiä 45 jöröllä...
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Mulla oli taas mielessä tämä: http://www.kehanautokatsastus.fi/ ,mutta hyvä huomata että näitä on muitakin edes näin "edullisia". :-? Toi helppokatsastus olis kyl mua jokusen kilsan lähempänä, mut taidan silti viedä kehälle ku ovat kuulemma itekin autoalan harrastajia. Ja kaverin "ei niin esteettisen kaunis" vanikin sai siellä asiallista palvelua. 8) Katsuri oli kuulemma heittänyt jotain kommenttia että, "ruma se on kun saatana, mut teknisesti ihan iskussa". :poff: :rotfl:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävin n 1kk. sitten kysymässä kehän katsastuksessa onko drive inniin jonoa,
    yli tunti oli sillä hetkellä. olis ollu vähiten kallis ja lähin kotoa. noin 10e halvempi kun esim A-katsastus. ajoin zit kiitoradantien katsastukseen.
    palvelu uskomattoman hyvää...
     
  12. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

  13. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    -05 leimasin käyttiksen viimeksi... (Koko ajan paremmassa kunnossa kuin moni leimattuI). Tammikuussa veivät kilvet :rotfl: nykyinen melkein 70e hinta ei kiinnosta. Laillistettu pakotettu ryöstö keskellä päivää=Katsastus!
     
  14. GULF

    GULF Gearhead

    Ja siinä taas oikea otsikoiden otsikko :mad: :mad: :mad: :mad:

    Aloitetaan kirjoitus toteamalla että katsastajalla menee aina vain
    paremmin kun on tota lovvoo...

    Sitten todetaan että englantilaiset sijoittajat rikastuvat suomalaisella
    katsastustoiminnalla...

    Eli kaikki katsastajat ovat englantilaisia ja sijoittajia :rotfl:

    voisun :argue: :argue:
     
  15. Timestone

    Timestone Gearhead

    Onko kellään hei mitään faktaa tästä asiasta miten oikeasti konttorin kuuluisi toimia?

    Eikös ole näin että jos EU-alueelta tuopi auton ja sen leima on vielä voimassa, niin se kelpaa myös Suomen puolella eli jarruja ja alustaa yms. ei katsota? Tolle mun autolle ne tekivät siis ihan täydellisen rekisteröintikatsastuksen vaikka autossa oli vielä leimaa voimassa Ahvenanmaan puolella.

    Samoin myös onko tietoa pitääkö liikennevakuutus ottaa heti kun käy yrittämässä rekisteröintikatsastusta? Eli siis vaikkei menisi läpikään? Kävin rekisteröintikatsastuksessa ja ei mennyt läpi, tasan viikkoa myöhemmin meni läpi ja silloin toki samalla otin vakuutuksen ja kilvet kuten asiaan kuuluu. Nyt tuli kirje liikennevakuutuskeskukselta että pitäs maksaa tuolta viikon ajalta korotettu vakuutusmaksu näin jälkikäteen... Toki omaa tyhmyyttä kai, mutta eipä ne konttorinkaan tantat mulle sanonu että nyt pitäs ottaa vakuutuskin samalla kun tulin rekisteröintikatsastukseen ja eikä mennyt läpi. Ajoneuvovero taasen on kiltisti lähtenyt juoksemaan siitä päivästä kun auto on mennyt rekisteröintikatsastuksesta läpi.

    Mua vaan niin periaatteesta vituttaa koko homma että ns. Suomen sisästä (eli Ahvenanmaalta) tuo auton joka on ollut jo suomikilpinen ja tästä rahastetaan 254 euroa ja eiku jälkeenpäin tuleepi paskaa niskaan. Kai luulis tohon rahaan saavan semmosta palvelua ettei tommosia turhia mokia pääse käymään...
     
  16. 85840845

    85840845 Gearhead

    Mitä Vi...ua?? Onko näin ,että 60-lukuisen auton rekisteröinti katsastus maksaa öpaut 200€.Eli auto tuotu 2 vuotta sitten Jenkkilästä, ja nyt täytys leima suaha.Rosvoaako ne todella tuonmoisia hintoja tänäpäivänä???????
     
  17. Timestone

    Timestone Gearhead

    Kannattaa kysellä myös muilta konttoreilta, mutta eikö tuo varmaan jotain tommosta ole joka tapauksessa... Varsinkin kun jenkkilästä tuotu eli maahantuontikatsastuksen joutuu tekemään. Itellä makso tosiaan keväällä tuon 254 euroa tuon 50-lukulaisen katsastus ja se oli vielä siis Ahvenanmaalta. Mulla taitaa kuittikin olla jossain muistona. :rotfl:
     
  18. testaaja

    testaaja Gearhead

    Muistaakseni jossain 150:n kulmilla oli Lempäälän autokatsastuksella rekisteröintikatsastus, en tähän hätään löytäny kuittia siitä.
     
  19. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    SUORA VASTAUS SUORAAN KYSYMYKSEEN;
    kyllä rosmoaa. tampereen katsastuscenter otti "vain" 186euroa. kohtuullistettua ryöstöä (verrattuna a-kats.asemiin).
    lisäksi tulee tietysti vielä rekisterikilpi maksut, vähintään 16e(jos kelpaa siis ne 6-merkkiset eu-kilvet). jos haluat tyyliin sopivammat, taas kynitään lisää...
     
  20. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    No joo Ivalossa perus tiiselikulettimen katastus 98.- Jihuu koht sataset paukkuu niinku tavatan sanoa :mad:
     

Kerro tästä muillekin!