Katsastuksen hinta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caminoss, 9.12.2007.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Torniossa Buickin rekisteröintikatsastus 150 euroa.
  Kemissä Impalan vuosikatsastus 50 euroa + pakokaasut 18 euroa.

  Ihanan kallista.
   
 2. Iso T

  Iso T Gearhead

  Juhannuksen jälkeen Oldsiin rekisteröintikatsatus Jyväskylässä
  Noin 150€, mustalla lyhkäsellä kilvellä.
  Lisäksi nuo kaksi käyttöautoa a;79€
  Tukenut paikallista katsatus toimintaa mielestäni kohtuulisesti :eek:
   
 3. ajomies

  ajomies 3rd gear

  Ei tuo ny kallista ole, rahalla siitä selviää......
   
 4. rane58

  rane58 Double Gearhead

  -Rahat meni ulkomaisille omistajille... :odroll:
   
 5. mike-79

  mike-79 1st gear

  http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... 9/08/24943

  60% markkinoista hallitseva A-katsastus (brittiomistukessa) on takonut viimevuodet helvetisti rahaa, 30miljoonaa viime vuonna. K1-asemat (espanjalaiset) sekin on tehny jo 3,3 miljoonaa voittoa 6,8 milj. liikevaihdolla. Ja sitten vielä A-katsastukseen kuuluu K-Asemat, joka on olevinaan kilpailua vaikka omistajana on sama brittiläinen pääomasijoittaja. Ite ainakaan en katsasta kummassakaan oli hinta mikä oli.

  Ja kehtaavat aina valittaa kuinka katsastushinta nousee sen takia kun pitää hankkia uutta laitteistoa. 30miljoonalla per vuosi hankkii aika monet iskaritesterit joka halliin...

  Tuossa vielä aiheesta:

  http://blogit.yle.fi/mot/pieleen-mennyt-yksityistaminen

  Eli valtio myi katsastuksen vaivaisella 59 miljoonalla (eli noin. 2 kertaa sen mitä firma nyt takoo pelkkää voittoa vuodessa). Ja sitten 5 entistä valtion katsastusjohtajaa sai 44 miljoonan myyntivoitot kun myivät lafkan eteenpäin...että katsastakaa vain siellä...
   
 6. mike-79

  mike-79 1st gear

  Oikein rupee vituttamaan ku selvittelee näitä...;)

  Tässä firmat, jotka päälle päin näyttää oikein "paikallisilta" asemilta, kaikki Bridgepoint Capital Limited -pääomasijoittajan omistuksessa. Näin sitä tavallista tallaajaa viilataan linssiin, menisitkö katsastusasemalle jonka nimi olis vaikka "Bridgepoint Capital Limited Katsastus Oy"? :lol: Hitsaajankadun katsastus kuulostaa paljon kotosammalta...

  Haminan Katsastus , Harjavallan Autokatsastus , Helsingin Katsastus Center , Hitsaajankadun Katsastus , Hyrylän Autokatsastus , Hämeenlinnan Ajoneuvokatsastus , Jalasjärven Katsastus , Joutsan Autokatsastus , Jyväskylän Autokatsastus , Jämsän Autokatsastus , Jämsän Katsastus , Järvenpään Autokatsatus , Kalevan Katsastus , Kempeleen Katsastus , Koillis-Katsastus , Konalan Autokatsastus , Kouvolan Autokatsastus , Kuusankosken Autokatsastus , Leväsen Katsastus , Lohjan Autokatsastus , Mansikkalan Katsastus , Martinlaakson Katsastus , Nisulan Katsastus , Nummen Katsastus , Parkanon Autokatsastus , Rannikon Autokatsastus , Satakunnan Autokatsastus , Someron Autokatsastus , Tampereen Ajoneuvokatsastus , Vammalan Autokatsastus , Veikkarin Katsastus
   
 7. RB-440

  RB-440 1st gear


  Dodhii, kävinpä taas eilen tekemässä vähän välttämättömiä rekisteripaperitoimenpiteitä. Konttori onkin sitteen vissiin jatkossa auki enää arkipäivisin klo 9 - 16.

  Kyllä noilla voitoilla vois mun mielestä pitää vaikka jotain paperitöiden iltaa tai papermiehen lauantaita... Toi aukioloaikahan maksaa mulle puolen päivän palkan joka kerta kun pitää näitä pakollisia palveluita käyvä vapaaehtoisesti ostamassa. Ja maksaa sitten pitää vielä niistä palveluistakin erikseen :oops:

  Voiskohan tuo valtio vaihteeksi pohtia tätä katsastusta semmosena strategisena omistuksena ja perustaa uudelleen valtionsyynäyskonttorin? Mieluummin mä tätä peffaukista valtiookin, siis Suomen valtioo, palkkarahoillani tukisin kuin kansainvalisiä sijoittajia.
   
 8. rane58

  rane58 Double Gearhead

  -Peesaan, mutta tulee ne karmivat katsastus muistot mieleen.. :eek: +Mutta sitten tulis ehkä kilpailua ja hinnat laskis..ehkä..? :wink:
   
 9. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  :D
  tällanen viesti tuli postiin tänään eli asia etenee pikkuhiljaa,
  on varmaan ollut juttua jo tääläkin.....
   
 10. Zuffenhaus

  Zuffenhaus 1st gear

  Taalla Briteissa on jotakuinkin samanlainen katsastus kuin Suomessa, tosin katsastuksen hoitavat katsastukseen valtuutetut korjaamot (eli heilla katsastuslupa) ja homma toimii oikein hyvin. Hintaa on siina 25-55euron valissa, ja jos oikein muistan niin ylaraja on maaratty!!!! Ja homma toimii hyvin. Eli tarttisi kylla Suomessakin mielestani maarata ylaraja maksulla eika vaan lassyttaa jostain etta kilpailu kylla hoitaa homman yms p***apuhetta. Niin ja siis tuo summa sisaltaa pakokaasumittaukset yms, vastaa oikeastaan juurikin suomalaista vuosikatsastusta.
   
 11. janiluo

  janiluo Gearhead

  Suomen virkamiespässit ei tajua että kilpailun kautta muodosuu hinnalle vain alaraja.
  Yläraja pitäisi olla määritelty ettei tule liikaa Suomi-lisää.
  Kuka vahtii kuluttajan oikeuksia lakisääteisissä peruspalveluissa?
  Peruspalveluministerikö?
  :-?
  - Jani -
   
 12. pas2

  pas2 Gearhead

  Homma toimii loistavasti, kuten Top Gearissa kokeilivat!
   
 13. FA18

  FA18 3rd gear

 14. audiq

  audiq Gearhead

  Niin täyttä paskaa kuin olla ja voi. Hirveät jonot konttorille oli ainakin viime kerralla. Sai perkele olla seitsemän aikaa jo jonottamassa oven takana, joka aukesi kahdeksalta. :mad:

  Ja mitenköhän ne nyt enemmän kärsisivät. Tänäkin päivänä pitää perävaunu viedä kauemmaksi katsastettavaksi, kun eivät katsasta vakipaikassa perävaunuja. :mad: Niin ja :wc: :wc: :wc:

  Taitaisi silti tulla autoilijoille halvemmaksi. :rotfl:
  Ja paskaahan tuokin on. Ihan hatusta vedettyjä lukuja. Montakohan liikenneonnettomuutta nykyisin syntyy ajoneuvon teknisen vian seurauksena ja montako niistä vioista olisi ollut määräaikaiskatsastuksessa havaittavissa, jos olisivat vähän huolellisempia kuin nykyisin.
  Mutta se huolellisuushan maksaisi heille... :wc: :wc: :wc:
   
 15. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  ny ruottalaaset on menossa samaan retkuun ja aikovat vapauttaa kilpailun katsastuksessa, ja yllättäen tämä ihana monikansallinen "suomalainen"
  en muista kumpi ,niin pyrkii ruotsin markkinoille.

  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  onneksi olkoon vaan ruotsille :poff:
   
 16. audiq

  audiq Gearhead

 17. MudMax

  MudMax Gearhead

  Tämä sama propaganda julkaistiin tänään paikallisessa roskalehdessä, eli sanomalehti karjalaisessa :wc:
  Lehtihän on laakkosten omistama ja a-kusetus toimii Joensuussa laakkosten autoliikkeen tiloissa :wc:
  Ei tarvitse ihmetellä kritiikin puuttumista :argue:

  Olihan tuossa jutussa sen verran tottakin, että uudet autot olisi katsastettava aiemmin: On ne vaan sen verran huonosti tehtyjä :rotfl:
   
 18. pontiac safari

  pontiac safari 1st gear

  mitenkäs se käyttöpoistetun katsastus menee? onko käyttöpoistossa olevan auton ajaminen ajanvarauksella rajattu tietyn kokoisen sektorin sisälle eli saako ajaa viereiseen maakuntaan katsastukeen ja olihan se niin että katsastuslappuun kirjoitettu siirtolupa riittää paluumatkaan eli ei tarvita siirtotarroja ostaa?
   
 19. Kerberos

  Kerberos Gearhead

  Niin, eli ilmoitat katsastusasemalle rekkarin, ja koska olet tulossa (kirjaavat sen rekkarin ylös), ei tarvitse olla lähin mutta "kohtuu" etäisyydellä.
  Tuli hylsy tai hyväksyntä, saat ajaa auton säilytyspaikkaan, ei erillisiä siirtolupia säilytyspaikkasiirtoon.
   
 20. signet

  signet Gearhead

  Tänne kaakkoon on tullut jopa vähän kilpailua;Katsastus Kinnunen Haminassa ja Karhulassa.Kouvolaan on tulossa Autosalpaa vastapäätä yksityinen katsastusasema.Se Alakyläntien katsastusasema ei ole ollut yksityinen vuosiin.Kinnunen on ainakin vähän kohtuullisempi kuin A-ryöst eikun A-katsastus.Täälläpäin ei ole vuosiin ollut paikallisten yrittäjien asemia.Suositaan nyt niitä.
   

Kerro tästä muillekin!